«Μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ χτύπησαν δυο φορές στην Κοζάνη

«Μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ χτύπησαν δυο φορές στην Κοζάνη

Οι περιγραφές των απατεώνων είναι στην διάθεση των αστυνομικών που τους αναζητούν παντού, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να διέθεταν και συνεργούς

4328089
Με συνεχείς προσαγωγές υπόπτων προσπαθούν οι άνδρες της Ασφάλειας Κοζάνης να εντοπίσουν δυο απατεώνες οι οποίοι εμφανίστηκαν σε δυο ηλικιωμένες στην κοινότητα Λευκοπηγή το πρωί της Παρασκευής παριστάνοντας τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η. και μάλιστα λήστεψαν τη μια από αυτές.

Οι άγνωστοι δράστες έπεισαν την ηλικιωμένη να τους βάλει στο σπίτι της με το πρόσχημα ότι υπήρχε κίνδυνος πυρκαγιάς από βλάβη στον πίνακα παροχής του ηλεκτρικού και την προέτρεψαν να μαζέψει όσα χρήματα είχε για να τα ασφαλίσει. Μόλις εκείνη έβαλε 900 ευρώ σε μια σακούλα, την έσπρωξαν βίαια, άρπαξαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν τρέχοντας.

Όμως, δεν απομακρύνθηκαν από την περιοχή, όπου επιχείρησαν να ξαφρίσουν με την ίδια μέθοδο άλλη μια ηλικιωμένη. Εκείνη, όμως, αποδείχθηκε καλά διαβασμένη και κάλεσε την Αστυνομία, αναγκάζοντάς τους να τραπούν σε φυγή. Οι περιγραφές των απατεώνων είναι στην διάθεση των αστυνομικών που τους αναζητούν παντού, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να διέθεταν και συνεργούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης