Ραντεβού στα... μπριζολάδικα δίνουν οι οπαδοί του Σώρρα μετά από πορεία

Ραντεβού στα... μπριζολάδικα δίνουν οι οπαδοί του Σώρρα μετά από πορεία

Τα μέλη του κινήματος Ελλήνων Συνέλευσις ξεκίνησαν την πορεία τους από το πρωί, κρατώντας ντουντούκες και Ελληνικές σημαίες

sorras_main01
Έκαναν πορεία, πριν από λίγο, στις γειτονιές του Παλαιού Φαλήρου, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Αρτέμη Σώρρα και του κινήματος Ελλήνων Συνέλευσις, καλώντας τους πολίτες σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής που φημίζεται για τα νόστιμα μπριζολάκια της.

Τα μέλη του κινήματος Ελλήνων Συνέλευσις ξεκίνησαν την πορεία τους από το πρωί, κρατώντας ντουντούκες και Ελληνικές σημαίες, ξεκινώντας από την λεωφόρο Ποσειδώνος μέχρι την Ζησιμοπούλου για να κατέβουν από την οδό Πρωτέως προκειμένου να κατευθυνθούν προς τον τελικό τους προορισμό, την πλατεία Φλοίσβου.

Από τις ντουντούκες καλούσαν τους κατοίκους του Παλαιού Φαλήρου στα … «Μπριζολάκια ο Χρήστος», γνωστή ταβέρνα της περιοχής, όπου και σκοπεύουν να τους ενημερώσουν για την ύπαρξη των 600 δις δολαρίων που διαχειρίζεται ο Σώρρας και πως αυτό το τεράστιο ποσό θα χρησιμοποιηθεί για να βγει η χώρα από τα μνημόνια.

Οι οπαδοί του Σώρρα ωστόσο δεν διευκρίνισαν, αν η σημερινή συγκέντρωση στα «Μπριζολάκια του Χρήστου» γίνεται ρεφενέ ή τελικά θα κοπεί τιμολόγιο για να πληρωθεί ο λογαριασμός από τα ταμεία του κινήματος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι δώσουν το παρόν θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά μπριζολάκια που φτιάχνουν στη ταβέρνα, με τη παραδοσιακή σάλτσα με ντομάτα, φέτα και το καυτερό πιπέρι..


Κλείσιμο
sorras01
sorras02
sorras03
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης