Χιλιάδες πακέτα λαθραία τσιγάρα βρέθηκαν σε κρύπτη σπιτιού στη Θεσσαλονίκη

lathrea_arthroo1

Από την αποθήκη -κρυψώνα, όπως επίσης από υπαίθριους χώρους και σπίτια των συλληφθέντων κατασχέθηκαν -μεταξύ άλλων- 116.700 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, σχεδόν 8.000 λαθραίες συσκευασίες καπνού και το ποσό των 35.000 ευρώ

Σε ειδική «μυστική» κρύπτη, μέσα σε υπόγειο αποθηκευτικό χώρο οικίας στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, κατασχέθηκαν χιλιάδες πακέτα λαθραία τσιγάρα και καπνικά προϊόντα, τα οποία σκόπευε να διοχετεύσει πολυμελής συμμορία σε κεντρικά σημεία της πόλης, πέριξ της πλατείας Αριστοτέλους.

thesstsigara


Για την υπόθεση συνελήφθησαν έξι άτομα, πέντε ομογενείς από χώρες της ανατολικής Ευρώπης κι ένας αλλοδαπός, που κατηγορούνται ως μέλη της συμμορίας και οδηγούνται στον εισαγγελέα δίωξης για τα περαιτέρω. Από την αποθήκη -κρυψώνα, όπως επίσης από υπαίθριους χώρους και σπίτια των συλληφθέντων κατασχέθηκαν -μεταξύ άλλων- 116.700 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, σχεδόν 8.000 λαθραίες συσκευασίες καπνού και το ποσό των 35.000 ευρώ.

thesstsigara3


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ως βασικός «τροφοδότης» - προμηθευτής των καπνικών προϊόντων φέρεται 28χρονος ομογενής, ο οποίος προμήθευε τρεις εκ των συγκατηγορουμένων του, οι οποίοι με τη σειρά τους διέθεταν τα λαθραία προϊόντα προς πώληση. Δύο ακόμη εκ των συλληφθέντων, κατά περίπτωση, επιτηρούσαν τα σημεία πώλησης και φύλαγαν την οικία - αποθήκη που βρισκόταν σε απόμακρη περιοχή του Φιλύρου.

thesstsigara1

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης