Κύκλωμα «μαμούθ» έκλεβε οχήματα και τα πωλούσε μέσω Ίντερνετ

astinomia-deftero

Με μια τεράστια επιχείρηση των Αρχών συνελήφθησαν 22 άτομα - Από τις πωλήσεις είχαν αποκομίσει τουλάχιστον δυο εκατομμύρια ευρώ

Τουλάχιστον εδώ και έναν χρόνο ερευνούσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου μια σειρά από κλοπές οχημάτων και τελικά βρέθηκε στα ίχνη μιας οργανωμένης σπείρας, η οποία παραποιούσε τα στοιχεία τους και τα έβγαζε στο «σφυρί» μέσω διαδικτύου.

Με μια μεγάλης έκτασης επιχείρηση που εκτυλίχθηκε ταυτόχρονα στην Κόρινθο, το Ζευγολατιό και περιοχή της Αργολίδας με την συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε., αλλά και σε περιοχές της Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με την τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, συνελήφθησαν τουλάχιστον 22 μέλη του κυκλώματος «μαμούθ».

Από τις μέχρι τώρα έρευνες, προέκυψε ότι η εγκληματική ομάδα διέθετε προς πώληση τα αυτοκίνητα μέσω ιστοσελίδας και ότι από τις πωλήσεις είχε αποκομίσει τουλάχιστον δυο εκατομμύρια ευρώ!

Σε έρευνες που έγιναν σε σπίτια, συνεργεία και χώρους στάθμευσης, κατασχέθηκαν 25 κλεμμένα οχήματα που επίσης επρόκειτο να πουληθούν με παραποιημένα στοιχεία κυκλοφορίας, αλλά και αρκετά όπλα. Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

παρατρεχας

ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ;;;;;;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

lyk0

Για πρώτη φορά, το γνωστό εμβατήριο δεν παιάνισε σε παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου - Σε ποιους «πέταξε το μπαλάκι» ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, όταν ρωτήθηκε σχετικά