Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν οι συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας

ethniki_sidaksiouxoi

Τι διεκδικούν οι συνταξιούχοι της εθνικής τράπεζας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι συνταξιούχοι της Εθνικής τράπεζας ζητώντας να τους καταβληθούν οι οφειλόμενες επικουρήσεις δώρου Χριστουγέννων 2017, Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου Μαρτίου και Απριλίου 2018.

Περίπου 200 διαμαρτυρόμενοι διεκδικούν από τη διοίκηση της ΕΤΕ την καταβολή των επικουρικών τους (ΛΕΠΕΤΕ) που έχει διακοπεί από τον Οκτώβριο του 2017.

Συγκεκριμένα ζητούν να τους καταβληθούν οφειλόμενες επικουρήσεις Δώρου Χριστουγέννων 2017, Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου Μαρτίου και Απριλίου 2018 οι οποίες όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά παρακρατούνται «παράνομα και καταχρηστικά».

Να σημειωθεί πως οι συνταξιούχοι της εθνικής τράπεζας έλαβαν πριν από το Πάσχα και έπειτα από απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής του ΛΕΠΕΤΕ, την επικούριση του Δεκεμβρίου 2017.
ethniki_sidaksi

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Manolis

Τι θέλει παλι το κηφηναριο δεν τους φτάνουν οσα φάγανε τοσα χρόνια?

Έλεος

Τι θα γίνει με αυτά τα τρωκτικά; μας έχουν ζαλίσει

Φανή

Το ατύχημα τους είναι ο,τι ο Μ. Μπαλαούρας είναι συνταξιούχος της τράπεζας Ελλαδος και όχι της εθνικής που είναι αυτοί. Οσονούπω όμως, θα εισπράξουν την 13 & 14η σύνταξη σύμφωνα με την προεκλογική δευσμευση Τσίπρα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mati_istoria_arthro

«Μέσα στη θάλασσα ένιωσα ότι θα πεθάνω» λέει ο Δημήτρης Φιλιππής - «Το μόνο που ήθελα, ήταν να ξέρω ότι είναι καλά η γυναίκα μου και το παιδί μου» ανέφερε, ενώ αυτό που παλεύει να συνειδητοποιήσει είναι πώς χάθηκαν τόσες ζωές άδικα, τονίζοντας ότι το κράτος απουσίαζε