Κάνουν ΕΔΕ για το χαμένο βρογχοσκόπιο 11.000 ευρώ στο «Αλεξάνδρα»

nosokomeio-alexandra

Όπως ανακοίνωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Δημήτρης Βεζυράκης, διαπιστώθηκε προ δύο ημερών η απώλεια ενός βρογχοσκοπίου από το Πνευμονολογικό Τμήμα και ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες ενέργεις, δηλαδή διατάχθηκε ΕΔΕ και κατατέθηκε μήνυση κατ’ αγνώστων

Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) διατάχθηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» για την απώλεια βρογχοσκοπίου. Όπως ανακοίνωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Δημήτρης Βεζυράκης, διαπιστώθηκε προ δύο ημερών η απώλεια ενός βρογχοσκοπίου από το Πνευμονολοιγκό Τμήμα και ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες ενέργεις, δηλαδή διατάχθηκε ΕΔΕ και κατατέθηκε μήνυση κατ’ αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

«Την Τρίτη 17-04-2018 αφού διαπιστώθηκε από τη Διευθύντρια του Πνευμονολογικού Τμήματος του Γ.Ν.Α «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» η απώλεια – κλοπή ενός βρογχοσκοπίου συγκεκριμένου κατασκευαστικού οίκου και σειριακού αριθμού, αξίας 11.000€ περίπου, διετάχθη Ένορκη Διοικητική Εξέταση και κατατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος μήνυση κατά αγνώστων» αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης