«Δίδυμο» άρπαζε τσάντες σε εκκλησία και γέφυρα στη Θήβα

«Δίδυμο» άρπαζε τσάντες σε εκκλησία και γέφυρα στη Θήβα

Οι δύο τσιγγάνοι έχουν απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές

peripoliko-athina
Πολλές φορές στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για κλοπές οι δυο τσιγγάνοι που έσπασαν το τζάμι ενός παραθύρου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας στη Θήβα και προσπάθησαν να τρυπώσουν μέσα για να κλέψουν ό,τι υπήρχε. Νωρίτερα, είχαν αρπάξει τις τσάντες δυο γυναικών σε μια εκκλησία και τη γέφυρα Πυρίου.

Μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κατάφεραν να συλλάβουν τον μεγαλύτερο από το «δίδυμο», έναν 28χρονο ο οποίος ομολόγησε ότι στην απόπειρα διάρρηξης είχε ως συνεργό έναν 17χρονο. Μάλιστα, λίγο πριν, στο προαύλιο ενός ναού σε περιοχή της Θήβας είχαν αρπάξει την τσάντα μιας 54χρονης με χρήματα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα, αλλά και την τσάντα μιας 49χρονης οδηγού που είχε σταματήσει για λίγο στην αερογέφυρα του Πυρίου.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές, όπως και ο 17χρονος συνεργός του που αναζητείται. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές ή διαρρήξεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης