Ευρωπαίοι παρατηρητές στη δίκη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία

kouvelis

Αντιπροσωπεία της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας – Ενημέρωση για τις ενέργειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δικηγόρων για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Δικηγόρων (CCBE) θα προγραμματίσει αποστολή δικηγόρων- παρατηρητών στην δίκη των δυο Ελλήνων στρατιωτών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, όπως επίσης θα στείλει στο επόμενο διάστημα και σχετικές επιστολές σε κάθε αρμόδιο φορέα, είπε στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη η αντιπροσωπεία της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Δημήτρη Βερβεσό που τον επισκέφθηκε σήμερα.

Στην συνάντηση, η αντιπροσωπεία της Ολομέλειας ενημέρωσε τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας για τις ενέργειες που έχει κάνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση Δικηγόρων (CCBE) για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί ακόμα κατηγορίες.

Ακόμη, η δικηγορική αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον Φώτη Κουβέλη για την απόφαση της CCBE να στείλει το επόμενο διάστημα σχετική επιστολή σε κάθε αρμόδιο, αλλά και να προγραμματίσει αποστολή παρατηρητών κατά την διάρκεια της διαδικασίας στην γειτονική χώρα.

Παράλληλα, η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον κ. Κουβέλη για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι, αλλά και οι πολίτες στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την καταλληλότητα και την λειτουργικότητα των κτιριακών υποδομών. Υποδομών, για την ανακαίνιση των οποίων έχουν βέβαια ξεκινήσει εργασίες, αλλά θα πρέπει να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Οταν από νεώτερο....μηδέν στο πηλίκον!

Γιατί μήπως ορίσθηκε η ...ημέρα της δίκης...των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών μας που σαπίζουν στι;ς Τουρκικές φυλακές????

Γιώργος

Να μας πουν οι αριστεροί που είχαν συνθήματα έξω από"ΕΟΚ-ΝΑΤΟ ", "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο", και άλλα τέτοια συνθήματα που τα θυμάμαι εδώ και 60 χρόνια , τι θα έκανε η Ελλάδα χωρίς αυτές της συμμαχίες της.Να βγουν επιτέλους όλοι εκείνοι που τα λέγανε και μερικοί από αυτούς( ΚΚΕ )τα συνεχίζουν και να ζητήσουν συγνώμη από τον Ελληνικό λαό και από τους νέους που τους δηλητηριάζουν με κακία και ψέματα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

prespes-1

Η προκήρυξη για την πρόσληψη γιατρού για τον δήμο Πρεσπών λήγει στο τέλος Ιανουαρίου και η δημοτική αρχή σκέφτηκε το δέλεαρ αυτό προκειμένου να στηρίξει όποιον αποφασίσει να καταθέσει αίτηση