Βίντεο: Μεγάλη ένταση στα δικαστήρια στο Ηράκλειο για τις απαλλοτριώσεις

irakleio_dikastirio

Τα αίματα «άναψαν» όταν η πρόεδρος δεν έκανε δεκτό το αίτημα για αναβολή – Πανό και συνθήματα μέσα στη δικαστική αίθουσα

Ιδιαίτερα... «θερμό» ήταν το κλίμα σε αίθουσα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου στην Κρήτη.

Τα αίματα «άναψαν» όταν σε δίκη για την απαλλοτρίωση εκτάσεων στο Καστέλι, η πρόεδρος δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα για αναβολή, γεγονός που εξόργισε τους ενδιαφερόμενους, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Καστελίου, που βρίσκονταν στην αίθουσα.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, που δημοσιεύει και το σχετικό βίντεο, οι παρευρισκόμενοι φώναζαν συνθήματα λέγοντας ότι «η «τρομοκρατία δε θα περάσει».

Η πρόεδρος αποφάσισε να μεταβεί στο γραφείο της μαζί με τους δικηγόρους, μια κίνηση που εξόργισε ακόμη περισσότερο πολλούς πολίτες, που πολιόρκησαν το γραφείο.

Εντός και εκτός του χώρου του δικαστηρίου συγκεντρώθηκαν πολίτες με πανό και συνθήματα, λέγοντας ότι δεν παραχωρούν τις περιουσίες τους με κανένα αντίτιμο και με οποιοδήποτε τίμημα! Μάλιστα, ορισμένοι κάνουν λόγο για «πολιτικά παιχνίδια» και σκοπιμότητες, που παίζονται στις πλάτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

05s5panp-thumb-large

Ο νυν πρύτανης Θανάσης Δημόπουλος σε δήλωσή του για τις επικείμενες πρυτανικές εκλογές κάνει ένα σύντομο απολογισμό της θητείας του και επισημαίνει ότι το Πανεπιστήμιο κατάφερε να ενισχύσει τη χρηματοδότηση της εκπαίδευσης και της έρευνας, αντικαθιστώντας την έλλειψη χρηματοδότησης από το κράτος