Στην φυλακή φοροφυγάς που εντοπίστηκε στον Πύργο

Στην φυλακή φοροφυγάς που εντοπίστηκε στον Πύργο

Ο 42χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του

20174272201
Ο έλεγχος στοιχείων που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σε έναν 42χρονο Έλληνα στον Πύργο, αποκάλυψε ότι ήταν φυγόποινος που είχε καταδικαστεί για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο 42χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του σε εκτέλεση της καταδικαστικής απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών που εκκρεμούσε σε βάρος του, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

*** Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 39χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή και απόπειρα κλοπής, με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και δύο μηνών.

*** Σε περιοχή της Ημαθίας, άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν έναν 40χρονο Αλβανό, καθώς διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

*** Σε άλλη περιοχή της Λάρισας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Κιλελέρ ένας 22χρονος Έλληνας, επειδή εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 2.900 ευρώ.

*** Και στην Αγιά της Λάρισας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 38χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου καταδικαστική εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης