Στη φυλακή φυγόποινοι με βαριές ποινές

Στη φυλακή φυγόποινοι με βαριές ποινές

Εντοπιστηκαν από τους αστυνομικούς στη Λέρο, τα Ιωάννινα, και την Κόνιτσα

astynomia-peripoliko
Στην ειρηνική Λέρο είχε βρει καταφύγιο ένας 54χρονος Έλληνας που είχε καταδικαστεί σε βαριά ποινή για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά είχε εξαφανιστεί χωρίς να την εκτίσει. Δεν απέφυγε τη σύλληψη, όμως, και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κω τον έστειλε στην φυλακή.

Οι αστυνομικοί του τμήματος του νησιού εντόπισαν τον φυγόποινο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, με την οποία του είχαν επιβληθεί ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, χρηματική ποινή 5.000 ευρώ και πενταετής στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

*** Την ίδια τύχη, που οδηγούσε στο κελί, είχε και ένας 43χρονος Αλβανός που συνελήφθη στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και εκβίαση. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων διέταξε τον εγκλεισμό του για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης έξι ετών και έξι μηνών που του είχε επιβληθεί.

*** Δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με ποινή φυλάκισης ένδεκα μηνών και χρηματική ποινή 4.500 ευρώ διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 37χρονου Αλβανού, ο οποίος συνελήφθη στην Κόνιτσα Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης επειδή είχε περάσει παράνομα στη χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης