Αυτοί είναι οι κλέφτες που έκλεβαν σταθμευμένα αυτοκίνητα στα νότια προάστια

Αυτοί είναι οι κλέφτες που έκλεβαν σταθμευμένα αυτοκίνητα στα νότια προάστια

Στη δημοσιότητα, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο αλλοδαπών – Διέπρατταν κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα στα νότια προάστια 

13042018gadadhmo0011
Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο αλλοδαπών, που διέπρατταν κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα και συνελήφθησαν στις 13 Μαρτίου 2018 από το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.


Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

(
επ) SOUFI (ον) AISSA του ABDAKADER και της LALIA , γεννηθέντα στις 3-3-1998 στην Αλγερία

13042018gadadhmo001
Κλείσιμο

13042018gadadhmo002


(επ) ABEDELLAOUI (ον) HAMZA του ARBI και της HAYETE , γεννηθέντα στις 17-4-1992 στην Τυνησία


13042018gadadhmo003
13042018gadadhmo004



Συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω για προσπάθεια διάρρηξης σταθμευμένων οχημάτων

Η αστυνομία συνέλαβε επ' αυτοφώρω τους δύο αλλοδαπούς, ενώ επιχειρούσαν να διαρρήξουν σταθμευμένα οχήματα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, από τον περασμένο Φεβρουάριο, οι δράστες προέβαιναν συστηματικά σε διαρρήξεις σταθμευμένων αυτοκινήτων, είτε παραβιάζοντας τις κλειδαριές είτε προβαίνοντας στην θραύση των υαλοπινάκων και στη συνέχεια εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, έγγραφα και τιμαλφή.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωση της πολιτείας για τον κολασμό ομοειδών αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9673358 του Τμήματος Ασφάλειας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης