Απόπειρες κλοπής από ανήλικους στη Μυτιλήνη

Απόπειρες κλοπής από ανήλικους στη Μυτιλήνη

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών

astynomia33
Σε ένα κτίριο όπου στεγάζονται γραφεία υπηρεσίας του Δήμου Λέσβου στη Μυτιλήνη τρύπωσε ένα ανήλικο Ελληνόπουλο τις τελευταίες ημέρες με σκοπό να κλέψει ό,τι πολύτιμο υπήρχε, αλλά τελικά έφυγε με άδεια χέρια αφού ερεύνησε τους εσωτερικούς χώρους. Δεν είδε, όμως, την κάμερα ασφαλείας που τον κατέγραψε!

Ο 17χρονος δράστης ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που ερευνούσαν την υπόθεση και συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος της 43χρονης μητέρας του, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

*** Δυο άλλοι ανήλικοι Έλληνες, ένας 16χρονος και ένας 17χρονος, μπήκαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στη Μυτιλήνη για να κλέψουν αλλά έγιναν αντιληπτοί από συγγενικό της πρόσωπο και το έβαλαν στα πόδια. Η απόπειρα έγινε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα και οι δράστες ταυτοποιήθηκαν χθες από την έρευνα των αστυνομικών, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους για απόπειρα κλοπής και σε βάρος των γονέων τους ηλικίας 35 και 41 χρόνων για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης