Βόλος: Στο ψυχιατρείο ο εμπρηστής εγκαταλελειμμένου κτιρίου

volneo12

Ο 25χρονος έβαλε φωτιά σε σκουπίδια, δίπλα σε κτίριο που έβρισκαν κατάλυμα άστεγοι

Τον εγκλεισμό του στην Ψυχιατρική κλινική του τοπικού νοσοκομείου διέταξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου για έναν 25χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη όταν έβαλε φωτιά σε κτίριο με παλιές αποθήκες όπου βρίσκουν κατάλυμα άστεγοι και από τύχη δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα!

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικά σε σωρούς με σκουπίδια που υπήρχαν στο εσωτερικό του ερειπωμένου κτιρίου, αλλά πολύ γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις και επεκτάθηκε εξ αιτία των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν εκεί. Επί τόπου είχαν φτάσει 13 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, αλλά παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν, η στέγη της αποθήκης κατέρρευσε.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και έσβησε μια ώρα αργότερα. Ωστόσο, ο 25χρονος εμπρηστής βρισκόταν εκεί ως την τελευταία στιγμή, “καμαρώνοντας” το... κατόρθωμά του! Εκεί τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί που είχαν αποκλείσει τον χώρο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Όπως διαπιστώθηκε, ο νεαρός “Νέρωνας” αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και γι' αυτό δόθηκε εντολή να νοσηλευτεί και να παρακολουθείται από ψυχιάτρους.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Γιατρός

Τι σου έφταιγαν ρε ψυχακια οι άνθρωποι?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

larisa_me

Οι επικοινωνίες που είχε η Βασιλική Κουκουνασούλη Σιλεβίστα πριν την εξαφάνισή της αναμένεται να οδηγήσει τις αρχές στον εντοπισμό της - Η 59χρονη είχε πάρει μόνο το κινητό μαζί της - Γυναίκα που της έμοιαζε εντοπίστηκε κοντά στην Αγία Τριάδα, στη Λάρισα