ΚΚΕ: Απαράδεκτη ενέργεια η τιμωρία του στρατιώτη, που μίλησε στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο

kke-ktirio-6

Ο Περισσός υποστηρίζει ότι καθήκον των στρατιωτών είναι να υπερασπίζονται τα σύνορα και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και όχι να συμμετέχουν σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους

Ανακοίνωση για την «απαράδεκτη» όπως την χαρακτηρίζει τιμωρία του στρατιώτη που συμμετείχε και μίλησε στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο του ΚΚΕ, στην Αθήνα, στις 27 Φεβρουαρίου εξέδωσε πριν από λίγο ο Περισσός.

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια να τιμωρηθεί από τη μονάδα του ο στρατιώτης» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ο Περισσός και σημειώνει:

«Διώκεται επειδή ανέδειξε ότι καθήκον των στρατιωτών είναι να υπερασπίζονται τα σύνορα και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και όχι να συμμετέχουν στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων. Αυτοί οι σχεδιασμοί είναι που απειλούν με νέα επέμβαση στη Συρία και γενικευμένο ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει τεράστια ευθύνη για αυτή την εξέλιξη. Τη στιγμή που σε διάφορες εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων καλούνται επίσημα στελέχη της Χρυσής Αυγής, τιμωρείται ένας στρατιώτης, που, όπως έχει αναφαίρετο δικαίωμα, εξέφρασε δημόσια την αντίθεσή του στην εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας σε σχέδια, που καμία σχέση δεν έχουν με τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και την άμυνα της χώρας».

ΣΧΟΛΙΑ (24)

Πρφνς

που εισαι βενιζελε!ε ρε ιδιωνυμο που τους χρειαζεται!

Chris

Κομμούνια, η Χ.Α. είναι με τον στρατό. Άλλωστε, ένα από το συνθήματά τους είναι: Λαός Στρατός Εθνικισμός.

Hraklis

Η βία που μέρος του καταστατικού του ΚΚΕ δεν έχουν δικαίωμα να ομιλούν για ειρήνη.

Aγ. Πα.

Eτσι ακριβώς!

Ποιος το είπε; το

Η βια είναι η μητέρα της ιστορίας

chris

Εδώ είναι που κλαίνε τα ορφανά της Μόσχας;

Δεινοσαυρος

Το ένοπλο παρελθόν του ΚΚΕ αποδεικνύει ότι δεν είναι φιλειρηνικό κόμμα ούτε αντιμιλιταριστικό. Είναι αντιΝΑτοικό και εξ αιτίας του ότι είμαστε μέρος του ΝΑΤΟ θα πουλάει στο λαό τρελίτσα.

Μιχάλης

Να δεχθούμε ότι δεν θα έχει αντίρρηση το ΚΚΕ να πάει ένστολος στρατιώτης να μιλήσει σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και να μιλήσει π.χ. περί έθνους και εθνικισμού. Στο τέλος-τέλος περισσότεροι ψήφισαν ΧΑ παρά ΚΚΕ στις τελευταίες εκλογές.

1949

Το μόνιμο σύμπλεγμα του ΚΚΕ (εξωτερικού) απέναντι στον Στρατό, βγαίνει στην επιφάνεια με κάθε ευκαιρία. Λογικό.

Στέφανος

Το ΚΚΕ μιλάει για το στρατό και για το ότι ο στρατιώτης θα πρέπει να υπερασπίζεται την εδαφική ακεραιότητα της χώρας του. Το ΚΚΕ που στην εισβολή των ιταλών το 40 και στο όχι του Μεταξά προέτρεπε τους Ελληνες να μην πάνε να πολεμήσουν στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο του Μεταξα άκουσον άκουσον. Αν ακούσαμε ότι λέει το ΚΚΕ τώρα θα ήμασταν δικτατορία του προλεταριάτου της σοβιετιας. ΚΚΕ όχι στο κεφάλαιο ναι στα rolex τις βίλες στα βόρεια προάστια και τις 10 χήνες το μήνα. Ζητώ

Ρεβιζιονιστής

Οι μόνοι κανονισμοί και νόμοι που αναγνωρίζουν οι κουκουέδες, είναι όχι αυτοί της συντεταγμένης Πολιτείας αλλά εκείνοι της κομματικής ορθοδοξίας. Αλίμονο σε όποιον τολμήσει να αναρωτηθεί γι αυτούς : τα πηγάδια του Μπούλκες Γιουγκοςλαβίας είναι γεμάτα από κομμουνιστές που αμφισβήτησαν την κομματική αυθεντία.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

larisa_me

Οι επικοινωνίες που είχε η Βασιλική Κουκουνασούλη Σιλεβίστα πριν την εξαφάνισή της αναμένεται να οδηγήσει τις αρχές στον εντοπισμό της - Η 59χρονη είχε πάρει μόνο το κινητό μαζί της - Γυναίκα που της έμοιαζε εντοπίστηκε κοντά στην Αγία Τριάδα, στη Λάρισα