Ρόδος: Άρπαξαν από σπίτι χρηματοκιβώτιο με... «θησαυρό»

xrima

Οι ιδιοκτήτες της κατοικίας διαπίστωσαν ότι το χρηματοκιβώτιο είχε κάνει φτερά, όταν επέστρεψαν την επόμενη ημέρα

“Διάνα” έκαναν οι άγνωστοι διαρρήκτες που τρύπωσαν τις ημέρες των αργιών του Πάσχα σε ένα σπίτι του οποίου οι ένοικοι απουσίαζαν, σε μια περιοχή της Νότιας Ρόδου. Οι δράστες “σήκωσαν” ανενόχλητοι το χρηματοκιβώτιο και έγιναν... λαγοί χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος.

Οι ιδιοκτήτες της κατοικίας διαπίστωσαν ότι το χρηματοκιβώτιο είχε κάνει φτερά, όταν επέστρεψαν την επόμενη ημέρα. Αμέσως κατήγγειλαν την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Νότιας Ρόδου και, σύμφωνα με όσα δήλωσαν, στο εσωτερικό του υπήρχαν μετρητά ύψους περίπου 13.000 ευρώ, ένα ρολόι και τιμαλφή η αξία των οποίων δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη.

Οι άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από τους χώρους όπου κινήθηκαν οι εισβολείς, ενώ το κλιμάκιο που διενεργεί την προανάκριση εξετάζει το ενδεχόμενο κάποιοι από το περιβάλλον των ενοίκων να γνώριζαν για το πλούσιο περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

103545

Στην ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρεται ότι «οι Μονάδες αποϊδρυματοποίησης - αποασυλοποίησης των ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από Κράτος και Ευρωπαϊκή Ένωση περνάνε από face control τους ασθενείς. Όποιος δεν τους κάνει, με τη διαδικασία των εισαγγελικών εντολών, τον ξεφορτώνονται στο Δρομοκαϊτειο»

20595882

Η πρώτη πανσέληνος του έτους συνδυάστηκε με μια ολική έκλειψη Σελήνης, ενώ ταυτόχρονα το φεγγάρι βρισκόταν στο κοντινότερο σημείο της τροχιάς του από τη Γη (στο περίγειο) και έτσι φαινόταν πιο μεγάλο και φωτεινό, αλλά και πιο σκουροκόκκινο λόγω της έκλειψης