Ρόδος: Άρπαξαν από σπίτι χρηματοκιβώτιο με... «θησαυρό»

xrima

Οι ιδιοκτήτες της κατοικίας διαπίστωσαν ότι το χρηματοκιβώτιο είχε κάνει φτερά, όταν επέστρεψαν την επόμενη ημέρα

“Διάνα” έκαναν οι άγνωστοι διαρρήκτες που τρύπωσαν τις ημέρες των αργιών του Πάσχα σε ένα σπίτι του οποίου οι ένοικοι απουσίαζαν, σε μια περιοχή της Νότιας Ρόδου. Οι δράστες “σήκωσαν” ανενόχλητοι το χρηματοκιβώτιο και έγιναν... λαγοί χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος.

Οι ιδιοκτήτες της κατοικίας διαπίστωσαν ότι το χρηματοκιβώτιο είχε κάνει φτερά, όταν επέστρεψαν την επόμενη ημέρα. Αμέσως κατήγγειλαν την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Νότιας Ρόδου και, σύμφωνα με όσα δήλωσαν, στο εσωτερικό του υπήρχαν μετρητά ύψους περίπου 13.000 ευρώ, ένα ρολόι και τιμαλφή η αξία των οποίων δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη.

Οι άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από τους χώρους όπου κινήθηκαν οι εισβολείς, ενώ το κλιμάκιο που διενεργεί την προανάκριση εξετάζει το ενδεχόμενο κάποιοι από το περιβάλλον των ενοίκων να γνώριζαν για το πλούσιο περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

663756__1_

«Το πόρισμα αυτό θα πάει στα σκουπίδια, όχι μόνο γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν θα προλάβει να το υλοποιήσει, αλλά κυρίως γιατί δεν το θέλει κανείς στην κοινωνία εκτός από τους συντάκτες του» αναφέρει η φοιτητική παράταξη της ΝΔ

1
1836580

Σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια φυλάλκιση - Είχε  υποστηρίξει ότι δεν βίασε το κορίτσι, αλλά όλα συνέβαιναν συναινετικά  - Είναι ένας  από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής