Προκαλεί το «Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας» στη Θράκη: «Δεν μπορείς να είσαι Τούρκος στην Ελλάδα»

OMILIA_TSAOUS_2

Το DEP αναπτύσσει έντονη δραστηριότητα τροφοδοτώντας την τουρκική προπαγάνδα – Ο πρόεδρος του ακραίου μειονοτικού κόμματος συνεχώς εκφωνεί εμπρηστικές ομιλίες

«Δεν μπορείς να είσαι Τούρκος στην Ελλάδα», δηλώνει διαμαρτυρόμενος ο πρόεδρος του ακραίου μειονοτικού «Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας»(ΚΙΕΦ-DEB) Μουσταφά Αλή Τσαούς! Το τελευταίο διάστημα, σε πλήρη εναρμόνιση με τη ρητορική της Αγκυρας, το DEP αναπτύσσει έντονη δραστηριότητα στη Θράκη τροφοδοτώντας την τουρκική προπαγάνδα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του πραγματοποιεί συνεχείς επισκέψεις και ομιλίες στα χωριά της μουσουλμανικής μειονότητας εκφωνώντας εμπρηστικές ομιλίες. Όπως σημειώνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, ο Μουσταφά Αλή Τσαούς συμμετείχε πρόσφατα σε ημερίδα που διοργάνωσε η επονομαζόμενη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», υποστηρίζοντας ότι η Δημοκρατία στην Ελλάδα «έχει μείνει στην ίδια τάξη» επειδή «σε αυτή την χώρα μπορείς να είσαι από οποιαδήποτε φυλή αλλά μερικοί κύκλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν την αντίληψη ότι δεν μπορείς να είσαι Τούρκος»!

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του DEB αφού «υπενθύμισε ότι η Τουρκική Ένωση Ξάνθης έχει χάσει την επίσημη λειτουργία της για πολλά χρόνια με απόφαση του Ελληνικού κράτους, δήλωσε ότι περιμένουνε εδώ και δέκα (10) χρόνια την εφαρμογή της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ)», λέγοντας τα ακόλουθα: «Μπορούμε να πούμε ότι η μη εφαρμογή των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι μια κακή εικόνα για τη χώρα μας, ότι η δημοκρατία της χώρας μας έχει μείνει στη τάξη και ότι δεν υπάρχει ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι. Σε αυτή την χώρα μπορείς να είσαι από οποιαδήποτε φυλή αλλά μερικοί κύκλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν την αντίληψη ότι δεν μπορείς να είσαι Τούρκος. Εμείς είμαστε άνθρωποι που αγαπούν την χώρα τους. Πιστεύω ότι μια μέρα με αυτό το δίκαιο αγώνα η Τουρκική Ένωση Ξάνθης θα συνεχίσει να λειτουργεί επίσημα. Εύχομαι όσο η πολιτεία τόσο και η κυβέρνηση μας να διαβάσει καλά τα αποτελέσματα αυτής της ημερίδας».

OMILIA_TSAOUS1


Νωρίτερα, ο πρόεδρος του DEB σε ομιλία του στο χωριό Μέγα Πιστό της Κομοτηνής είχε αναφερθεί στην προσπάθεια της Ελληνικής Πολιτείας «να πάρει τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης». Όπως υποστήριξε ο ίδιος, «από τότε που με την συνθήκη της Λoζάνης αφεθήκαμε ως Μειονότητα, τα προβλήματα της Τουρκικής-Μουσουλμανικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης ακόμη συνεχίζονται. Γίνεται προσπάθεια να μας πάρουν και τα δικαιώματα που έχουμε. Σε θέματα όπως το κλείσιμο των συλλόγων μας λόγω της λέξης ¨Τουρκικός¨, στην εκπαίδευση και στις Μουφτείες δεν έχει καταγραφεί καμία πρόοδος. Περιμένουμε να ληφθούν επειγόντως μέτρα για την οικονομική ανάπτυξη της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, ιδίως μετά από την επιβεβαίωση από την ΕΛΣΤΑΤ πως πρόκειται για την πιο φτωχή περιοχή της χώρας».


DEB_1

ΣΧΟΛΙΑ (12)

Laz

Η συνθήκη της Λωζάνης σας άφησε σαν Μουσουλμάνους Έλληνες και γι' αυτό και εξαιρεθήκατε από την ανταλλαγή πληθυσμών. Τώρα αν εσείς πληρώνεστε από απέναντι αυτό είναι μια άλλη ιστορία.... Αν θες να είσαι τούρκος μπορείς να είσαι ως τουρίστας. Μόλις τελειώσεις τις διακοπές σου άδειασέ μας την γωνιά μογγόλε! Πίσω στην στέπα σου...

oie

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΣ ΤΟΝ ''ΠΕΤΑΞΕΙ'' ΚΑΠΟΙΟΣ AΠΕΝΑΝΤΙ !!!!!!!!!ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ .

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ ΣΤΗ ΚΙΟΥΜΟΥΣΧΑΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ?ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ,ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΕ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑΣ .ΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΟΥ ΑΦΗΝΩ ΤΖΑΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΝΩ.,ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΡΩΜΗΟΣ ΕΑΝ ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΑΛΑΓΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 22.

Μπορείς να είσαι Τουρκος

Τουρκική μειονότητα δε μπορείς να είσαι. Μειονότητα=μέτοχος του κράτους, κοινότητα είναι απλά διαφορετικές ομάδες ανθρώπων. Στην Ελλάδα μέτοχος του κράτους είναι μόνο οι Έλληνες. Είναι πολυεθνικό κράτος ως προς του ποιοι ζουν στην Ελλάδα, όπως παντού στον κόσμο, αλλά σαν συστατικό στοιχείο που έχει την απόλυτη ιδιοκτησία και αποφασίζει, είναι μόνο οι Έλληνες.

Συριζοτρολ

Πολυεθνικη ειναι η ...... που σε δερνει συριζοτρολακι. Η Ελλαδα ειναι συμπαγες Ελληνικο εθνος, οχι USA, και ειναι χωρα οχι χωρος. Εσεις οι εθνοπροδοτες εθνομηδενιστες, που εχετε καταστρεψει την Ελλαδα, εισαστε η αιτια του κακου.

Ηλίας

Απέλαση όλων των μογγόλων άμεσα.-

Αγανακτηση

Μαζεψέ τα ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΕ και πήγαινε στον θειο σου Ερντογαν για να ξεβρωμίσει η Ελλάδα. Η μηπως προτιμάς να σε ρίξουμε στην θάλασσα να δεις πως κολυμπάνε τα ψάρια ; Αντε με τον κάθε μακάκα που ανεχόμαστε πια σε αυτή την χώρα. Αλλά βέβαια από την στιγμή που σε αφήσαμε να ιδρύσεις εσύ και οι όμοιοί σου κόμμα στην Ελλάδα ναι συμφωνώ δεν μπορείς να είσαι τούρκος στην Ελλάδα αλλά πίσω στην γανημένη την χώρα σου σκουλήκι.

arf

Τσιμπήστε το αυτό το φρύδι και ανταλάξτε το με τους στρατιωτικούς. Και μεις ανεξάρτητη δικαιοσύνη έχουμε.

Δεν

μπορείς να είσαι Τούρκος στην Ελλαδα, παραπονείσαι μεμετη, και εφόσον αισθανεσαι Τουρκος, τοτε τι δουλεια εχεις εδω; μαζεψε τα και δρόμο εδώ και τώρα ξεκουμπίσου τα υπαρχοντα σου και δρόμο στην Ανατολία και στην Μογγολία..

Στέλιος

Άμεση σύλληψη του τουρκοπράκτορα με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο και ανραλλαγή με τους 2 στην Ανδριανούπολη.

Δρομο

Εφοσον η Τουρκια ειναι η χωρα σου, οπως λες, πηγαινε στην Τουρκια. Πρωτα ομως θα εχεις αφαιρεση της Ελληνικης και Ευρωπαικης υπηκοοτητας. Ο καθενας στην χωρα του.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tzoum_2

Η Data Artisans προσφέρει υπηρεσίες μαζικής επεξεργασίας υπέρογκων ποσοτήτων δεδομένων, ανίχνευσης απάτης καθώς και απευθείας επικοινωνίας με πελάτες- καταναλωτές - Επιβεβαίωσε ο ίδιος την πώληση στο Twitter

baby

Η ανήλικη Ρομά γέννησε μόνη στο σπίτι - Της έπεσε το μωρό προσπαθώντας να κόψει τον ομφάλιο λώρο  - Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 17χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας

2
photo01

Ποινική δίωξη σε βάρος ενός Έλληνα αρχιλοχία και Άγγλου που δραστηριοποιείται σε ΜΚΟ άσκησε η εισαγγελέας Ορεστιάδας – Συνελήφθησαν να περιφέρονται σε απαγορευμένη περιοχή των ελληνοτουρκικών συνόρων

3