«Κατάλυση του κράτους δικαίου» καταγγέλλει στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ

oo_11

Εκβιασμούς, κλίμα τρομοκρατίας και χειραγώγηση καταθέσεων υπαλλήλων με στόχο την ενοχοποίηση του Άδωνι Γεωργιάδη καταγγέλλει ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 - "Δεν είναι η πρώτη φορά, είναι επανειλημμένα τα περιστατικά, απλώς κάθε φορά προστίθεται κάτι καινούργιο"

Το δυστύχημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι πλέον πέρα από τον κ. Πολάκη τον ίδιο και πέρα από τους μετακλητούς του υπαλλήλους που εκβιάζουν και εκφοβίζουν τους εργαζόμενους για να καταθέσουν ψευδή στοιχεία εις βάρος του κ. Γεωργιάδη, έχουμε εμπλοκή και των Επιθεωρητών της Γενικής Επιθεώρησης Δημόσιας Διοίκησης, των υφιστάμενων της κας Μαρίας Παπασπύρου οι οποίοι την προηγούμενη Τετάρτη κάλεσαν σε ένορκη κατάθεση συνάδελφό μας υπάλληλο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Στην κατάθεση αυτή οι Επιθεωρητές τον πίεσαν, τον εκβίασαν, αυτά που σας λέω είναι έγγραφη καταγγελία του εργαζόμενου προς το Σωματείο μας ο οποίος ζητάει τη βοήθεια μας και τη νομική προστασία, καθώς του απαγορεύσανε να πει την αλήθεια όπως αυτός την ξέρει, του υπαγόρευσαν να πει συγκεκριμένες απαντήσεις, τον τρομοκράτησαν και χειραγώγησαν την κατάθεσή του, προκειμένου ο ίδιος ψευδώς, ενώ είχε ορκιστεί, να δηλώσει στοχεία, τα οποία δεν υπάρχουν, εις βάρος του κ. Γεωργιάδη. Δηλαδή τον τρομοκράτησαν να ψευδορκήσει προκειμένου να εξυπηρετήσει ο κ. Πολάκης τις πολιτικές του σκοπιμότητες και την κόντρα που έχει με τον κ. Γεωργιάδη. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα, είναι ανήκουστα. Εδώ μιλάμε για κατάλυση του κράτους δικαίου. Δεν γίνεται δηλαδή αυτή τη στιγμή η Γενική Επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης, που λειτουργεί στο πλαίσιο της εντολής που έχει από τη Δικαιοσύνη, να παίρνει έναν υπάλληλο, σήμερα είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος αύριο θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε πολίτης, να καταλύει κάθε συνταγματικό του δικαίωμα, να τον αντιμετωπίζει έτσι στο πλαίσιο μιας προκαταρκτικής διαδικασίας και επί της ουσίας να εκφοβίζει και να εκβιάζει προκειμένου να πάρει μια κατάθεση που θέλει ο κ. Πολάκης" δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Έδωσε μάλιστα και στοιχεία από τα όσα αναφέρει ο συγκεκριμένος υπάλληλος στη συμπληρωματική ένορκη κατάθεσή του. " Έχω μπροστά μου την ένορκη κατάθεση του υπαλλήλου. Είναι μια 8σέλιδη αναλυτικότατη ένορκη κατάθεση του ίδιου που όλες οι λεπτομέρειες που περιγράφονται είναι με ανατριχιαστικό τρόπο. Σας διαβάζω: "Η ανωτέρω στάση των Ειδικών Επιθεωρητών η οποία ήταν διαρκής, παρατεταμένη και άκαμπτη, κυριολεκτικά με τρόμαξε επί προσωπικού. Με εξουθένωσαν απολύτως και το μόνο που ένοιωθα ήταν φόβος, τάση παράδοσης σε αυτό που μου ζητούσαν οι Ειδικοί Επιθεωρητές και τάση άμεσης φυγής από το χώρο. Έτσι υπέγραψα ό,τι οι Επιθεωρητές συνέταξαν και έφυγα σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση". Την επόμενη ημέρα έκανε συμβολαιογραφική πράξη και ένορκη κατάθεση. Στη συγκερκιμένη περίπτωση αυτό που καταθέτει είναι ότι τον εμποδίσανε. Αυτό θεωρείται κράτος δικαίου; Μια διαδικασία ένορκης κατάθεσης να αφήνει τέτοιες συνέπειες; Στη συμπληρωτματική του κατάθεση την οποία κατέθεσε κατευθείαν στην κα Τουλουπάκη και την κα Παπασπύρου καταγγέλλει εγγράφως και τη συμπεριφορά του μικτού κλιμακίου των τριών υπαλλήλων της Γενικής Επιθεώρησης και πως τον αντιμετώπισαν", ενέφερε ο κ. Πουλής μιλώντας στην εκπομπή "Εντός ΘΕΜΑτος" με τον Γιώργο Λαμπράκο και τον Παναγιώτη Σουρέλη.

Όλες οι καταγγελίες των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν κατατεθεί στις αρμόδιες αρχές και αναμένουν την περαιτέρω έρευνα. Ωστόσο ο πρόεδρος των εργαζομένων μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 για ανεξήγητη αβελτηρία. "Φυσικά οι Επιθεωρητές εκτελούσαν εντολές της κας Παπασπύρου. Έχουμε εδώ και καιρό απευθυνθεί στην κα Παπασπύρου, της έχουμε γνωστοποιήσει και όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις καταγγελιών που αφορούν σε πίεση απέναντι σε υπαλλήλους και από μετακλητούς του κ. Πολάκη. Αλλά και το πώς αυτό το ίδιο κλιμάκιο που πήρε την κατάθεση αυτή λειτουργούσε εδώ και 8 μήνες μέσα στο ΚΕΕΛΠΝΟ, που αντί να κοιτάει τις καταγγελίες που αφορούσαν εκατομμύρια ευρώ εις βάρος του δημοσίου, δεν ασχολούνταν με αυτές τις καταγγελίες και λειτουργούσε απέναντι στους εργαζομένους πιο καταχρηστικά ακόμη και από ότι οι υπάλληλοι του κ. Πολάκη. Έχουμε καταθέσει τη συγκεκριμένη καταγγελία στην Εισαγγελέα Διαφθοράς την κ. Τουλουπάκη και στην Γενική Επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης στην κα Παπασύρου. Η κα Παπασπύρου έχει ένορκη κατάθεση που αφορά τη συμπεριφορά συγκεκριμένου υπαλλήλου και πρέπει να ελέγξει τους υπαλλήλους της. Να κινήσει πειθαρχικές και νομικές διαδικασίες εις βάρος του, διότι είναι βαρύτατα αδικήματα. Η Εισαγγελία Διαφθοράς έχει δώσει εντολή εδώ και τέσσερις μήνες να έρθει κλιμάκιο να ελέγξει. Από τους Αμπελόκηπους, Κηφισίας 1, μέχρι το Μαρούσι ακόμα και μπουσουλώντας να ερχόντουσαν θα είχαν έρθει εδώ και πολύ καιρό".


ΣΧΟΛΙΑ (7)

...

Εντωμεταξύ σε ένα κράτος δικαίου η δικαιοσύνη θα αντιδρούσε άμεσα σε τέτοιου είδους καταγγελίες.

Είναι δυνατόν;

Οι καταγγελίες είναι τόσο σοβαρές που έπρεπε να έχουν προκαλέσει συναγερμό! Απαιτείται άμεση διερεύνηση. Αν είναι αλήθεια πρέπει άμεσα να κινηθεί η διαδικασία δίνει των καταγγελομένων για σοβαρά ποινικά και πειθαρχικά παραπτώματα, αν όχι να διωχθεί άμεσα ο καταγγέλλων.

ΤΕΛΑΜΩΝ

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΠΑΠΠΑ-ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝΕΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ .ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ.

Μάλιστα.....

Το ότι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είναι άχρηστοι κατσαπλιάδες που είδαν εξουσία και έχουν ξεφύγει δεν με κάνει πολύ σίγουρο πως δεν έγινε πλιάτσικο στο ΚΕΕΛΠΝΟ από τους προηγούμενους. Έτερον εκάτερον. Φαντάζομαι τον εαυτό μου να είναι όλα άσπιλα και αμόλυντα και εγώ να φοβάμαι από πιέσεις και να θέλω να φύγω τρέχοντας και να υπογράφω ότι μου πασάρουν? Δεν παίζει, Πλακίτσα θα τους έκανα. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Οπότε "άσε μας κουκλίτσα μου" που λέει και ο άλλος......

@

Σε όλα τα κράτη του κυβέρνησαν οι μπολσεβίκοι τα ίδια έκαναν. Οι κατσαπλιάδες δεν μπορούν να παράγουν πλούτο παρά μόνο αναδιανομή του πλούτου στην νομενκλατούρα και της φτώχειας στους ψεκασμένους προλετάριους.

ΚΩΣΤΑΣ

Για δες ποιος μιλάει...Ως πότε νόμιζες πως θα τους κοροϊδευες όλους...Όλα τα ωραία έχουν πάντοτε κάποιο τέλος...Καλά περάσατε τόσα χρόνια αρμέγωντας το ΚΕΕΛΠΝΟ ...

Ilias

Εννοείται !!! Κουμμουνιστης και αναρχικός δεν αφηνουν την εξουσία !!! Καταλύουν το κράτος !!! Πρέπει ακόμη και με κλωτσιές !!!!!! ,να φύγουν !!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης