Ρόδος: «Τσάκωσαν» 38χρονο που έκλεβε καλώδια χαλκού από το εργοτάξιο όπου δούλευε

Ρόδος: «Τσάκωσαν» 38χρονο που έκλεβε καλώδια χαλκού από το εργοτάξιο όπου δούλευε

Μετά τα επανειλημμένα κρούσματα κλοπής ο υπεύθυνος του εργοταξίου έκανε διαρκώς αιφνιδιαστικούς ελέγχους - Σ' έναν από αυτούς «τσάκωσε» τον 38χρονο από την Αλβανία να τεμαχίζει ένα επαγγελματικού τύπου καλώδιο χαλκού

asrtyn_8234
Η αμοιβή του ως εργάτη στα εργοτάξια στα οποία εργαζόταν σε περιοχή της νότιας Ρόδου δεν ήταν αρκετή για έναν 38χρονο Αλβανό, γι’ αυτό και έκλεβε συστηματικά τα καλώδια χαλκού για να τα πουλήσει, προκαλώντας ζημιές στις εγκαταστάσεις!

Μετά τα επανειλημμένα κρούσματα κλοπής, ο υπεύθυνος του εργοταξίου είχε τα μάτια του δεκατέσσερα και έκανε διαρκώς αιφνιδιαστικούς ελέγχους. Σε έναν από αυτούς, τσάκωσε στα πράσα τον εργάτη του να τεμαχίζει ένα επαγγελματικού τύπου καλώδιο χαλκού της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης χρησιμοποιώντας ηλεκτρικό τροχό! Αμέσως μετά, μέσα στο εργοτάξιο εντοπίστηκε και ένας 26χρονος ομοεθνής του ο οποίος φύλαγε τσίλιες, αλλά δεν… πήρε είδηση τον υπεύθυνο!

Και οι δυο ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Νότιας Ρόδου που κλήθηκαν στο σημείο. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι οι δυο αλλοδαποί είχαν διαπράξει τουλάχιστον άλλες δυο κλοπές καλωδίων στις 5 Μαρτίου και τη Μεγάλη Τετάρτη και ερευνάται πού πούλησαν τον κλεμμένο χαλκό. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για διακεκριμένη κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης