Βίντεο: Δείτε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στο πλοίο της επιστροφής από Αίγινα

Βίντεο: Δείτε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στο πλοίο της επιστροφής από Αίγινα

Τον συνοδεύουν άντρες της ασφάλειάς του, που κρατούν, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, την χαρακτηριστική κόκκινη τσάντα του υπουργού

tsakalll1
tsakal2
Πολλά ήταν τα κυβερνητικά στελέχη που πέρασαν και φέτος το Πάσχα στην Αίγινα.

Παρότι ο Αλέξης Τσίπρας προτίμησε την Τήλο για να περάσει οικογενειακά αυτές τις ημέρες, αρκετοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στην Αίγινα.

Εκτός του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, που έχει σπίτι στην περιοχή, στο νησί βρέθηκαν το ζεύγος Θοδωρή Δρίτσα-Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου και ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Μάλιστα τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, κατέγραψε η κάμερα του δελτίου ειδήσεων του «Star», να κατεβαίνει από το πλοίο της γραμμής μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες και να επιστρέφει στην Αθήνα, συνοδευόμενος από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. 
tsakalll1
tsakal2

Ο υπουργός φοράει μια πράσινη μπλούζα και ένα σακάκι. Ενώ από πίσω του τον ακολουθούν οι άντρες της ασφάλειάς του, όπου κρατούν όπως φαίνεται στις φωτογραφίες την χαρακτηριστική κόκκινη τσάντα του υπουργού.

Κλείσιμο
Έξοδος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης