Εργαζόμενοι ΚΕΕΛΠΝΟ κατά Πολάκη: Μας πιέζουν να καταθέσουμε ψευδή στοιχεία εναντίον πολιτικών αντιπάλων του

kelponos

Καταγγέλλουν εκφοβισμό από μετακλητούς συνεργάτες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας

Νέες καταγγελίες κατά συνεργατών του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, κάνουν οι εργαζόμενοι του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ..

Κάνουν λόγο για εκφοβισμό από μετακλητούς συνεργάτες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, προκειμένου εργαζόμενοι να καταθέσουν
ψευδή στοιχεία τα οποία θα εξυπηρετούν τις κομματικές σκοπιμότητες του κ. Πολάκη εναντίον πολιτικών αντιπάλων του.

Διαβάστε ολόκληρη την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Οι Εργαζόμενοι του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. έχουμε δημόσια καταγγείλει ότι εδώ και πάνω από ένα χρόνο πολλοί συνάδελφοι έχουν υποστεί πίεση και εκφοβισμό από Μετακλητούς Συνεργάτες του κ. Πολάκη αλλά και από την Διοίκηση του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., προκειμένου να καταθέσουν ψευδή στοιχεία τα οποία θα εξυπηρετούν τις κομματικές σκοπιμότητες του κ. Πολάκη εναντίον πολιτικών αντιπάλων του. Ζητήσαμε σε όλους τους τόνους να αφεθούν οι Εργαζόμενοι έξω από την πολιτική αρένα, αλλά δυστυχώς δεν μας σεβάστηκαν.

Απευθυνθήκαμε στη Γενική Επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης στην οποία καταθέσαμε αδιάσειστα στοιχεία αναφορικά με παρανομίες που λαμβάνουν χώρα στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. τα τελευταία 3 χρόνια, με αποκορύφωμα τα παράνομα 8 εκατομμύρια Ευρώ που έλαβε για «υπηρεσίες» φύλαξης από το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και το Υπουργείο Υγείας η εταιρεία security triple s. Δυστυχώς, η Γενική Επιθεώρηση μέχρι σήμερα έχει κάνει το παν προκειμένου να μη διερευνήσει ούτε κατ’ ελάχιστο τις απόλυτα στοιχειοθετημένες καταγγελίες μας, τα δε Μέλη του Κλιμακίου Ελέγχου που έχει συστήσει η Γενική Επιθεώρηση συμπεριφέρονται απέναντι στους Εργαζόμενους περισσότερο καταχρηστικά ακόμα και από τους μετακλητούς του κ. Πολάκη, μεθοδεύοντας πολιτικές διώξεις την ίδια στιγμή που κλείνουν τα μάτια στα πραγματικά σκάνδαλα.

Αποκορύφωμα των ανωτέρω είναι η καταγγελία που μας κατέθεσε στις 10 Απριλίου Συνάδελφός μας, με την οποία ζητάει την προστασία του Σωματείου καθώς ο ίδιος κατά τη διάρκεια ένορκης κατάθεσής του στην Γενική Επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης και ειδικότερα στα Μέλη του Μεικτού Κλιμακίου Ελέγχου - που διερευνούν το καθεστώς απασχόλησης 23 ατόμων επί θητείας Άδωνη Γεωργιάδη στο Υπουργείο Υγείας - έπεσε θύμα εκφοβισμού, πίεσης και χειραγώγησης της κατάθεσής του προκειμένου να εξυπηρετήσει τις πολιτικές επιδιώξεις του κ. Πολάκη.

Χαρακτηριστικό και ταυτόχρονα συγκλονιστικό είναι το ακόλουθο απόσπασμα από την έγγραφη καταγγελία του Συναδέλφου «...Η ανωτέρω στάση των ειδικών επιθεωρητών, η οποία ήταν διαρκής, παρατεταμένη και άκαμπτη, κυριολεκτικά με τρόμαξε επί προσωπικού, με εξουθένωσε απολύτως και το μόνο που ένιωθα εν τέλει ήταν φόβος, τάση παράδοσης σε αυτά που μου ζητούσαν οι ειδικοί επιθεωρητές καθώς και έντονη τάση άμεσης φυγής από τον χώρο. Έτσι, εν τέλει υπέγραψα ό,τι οι ειδικοί επιθεωρητές συνέταξαν και έφυγα σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση...»
Αυτή η κατάφωρη κατάλυση του Κράτους Δικαίου δεν μπορεί να αφήνει αδιάφορο κανένα μας. Οφείλουμε πρώτα από όλα ως πολίτες να μην συμβιβαστούμε και να αντισταθούμε σε τέτοιου είδους πρακτικές και τακτικές.

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων

ΣΧΟΛΙΑ (29)

Νεμεσις

Ο αγροικος Πολλακης...

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΑΚΛΑΣΤΙΚΑ?ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ?ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ..

CR

Μιλάμε για καταγγελίες από το ΔΣ Πουλή και σια που είναι ελεγχόμενο στην εξεταστική. Θα πουν οτιδήποτε γιαν να προστατέψουν τον εαυτό τους. Το πάρτυ στο ΚΕΕΛΠΝΟ δεν το έκανε μόνο ο Ροζνεμπεργκ. Όλοι ήξεραν και δεν μιλούσαν.

Δυστυχώς...

Σε Αυτά που έλεγε η Μπαζιάνα για κυβέρνηση και εξουσία οι περισσότεροι δεν έδωσαν σημασία. Στην πραγματικότητα εννοούσε ότι ενώ έχουν την εξουσία εγκαθιδρύουν ΧΟΥΝΤΑ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ διαβάλουν ανθρώπους, κατασκευάζουν ψευδομαρτυρες, ξεκοκαλίζουν ότι απέμεινε απο την δημόσια περιουσία, διορίζουν φίλους γκόμενες, συγγενείς, δημιουργούν κομματικό φανατικό στρατο. Όλα αυτά ένα κόμμα που δεν έχει κανένα έρεισμα στην κοινωνία. Χωρίς κομματική νεολαία, γιατί κανένας νέος δεν πιστεύει πια αυτά τα λαμόγια, χωρίς συνδικαλιστικά όργανα γιατί κανένας πολίτης πλέον δεν πιστεύει ότι είναι ικανοί για ΤΙΠΟΤΕ προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν μια στυγνή δικτατορία βοηθούμενοι απο τα άθλια πληρωμένα τρολακια που φέρνουν "βόλτα" καθημερινά στα ΜΜΕ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.

Montazieros

Δηλαδή τι περιμένουμε από κάποιον που τα διπλά βιβλία στο δήμο Σφακίων τα θεωρεί τιμή του και καμάρι του?

χα!

Ρε μας κοροϊδεύετε; Λύσσα μιλάμε κακιά έχουν τα αντιπολιτευόμενα τσιράκια του διαβρωμένου παλιού συστήματος. Είτε λέγονται σωματεία είτε ομοσπονδίες είτε σύλλογοι είναι τα φερέφωνα της διαπλοκής. Ούτε ένα σύλλογο δεν εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα πλοκάμια της διαπλοκής χρόνια τώρα έχουν εισχωρήσει βαθιά και είναι τα μόνα που απειλούν και εκβιάζουν αυτή την στιγμή τις διοικήσεις και την κυβέρνηση. Έλεος με τις ψεύτικες ειδήσεις!

xaxa

Ρε χαχα , τα μέλη του ΔΣ είναι επώνυμα . Αφού είναι ψέμα γιατί δεν τους μηνύουν οι μετακλητοί ? Και ακόμη περισσότερο γιατί δεν βγαίνουν να τους διαψεύσουν ? ΧΑΧΑ ε ΧΑΧΑ ?

tsirixots

Συντροφέ 0,60ευρω προστεθηκαν στον λογαριασμο σου. Τυχερε τσιπροπαγανδηστη!!!

@χα!

Κλασσικός βερμπαλισμός λαικιστών απατεώνων, όπως ο Σύριζας, ο Τράμπ, ο Ορμπάν, ο Ερντογάν κλπ. Μόνο τα ονόματα των χωρών αλλάζουν...

GS

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΟΠΟΛΛΑΚΗ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ 0.60: εγώ να δεχτώ οτι όσα καταγγέλουν οι υπάλληλοι είναι ψέματα ή υπερβολές... Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ???

VAGGELOS

Αυτό είναι το πραγματικό φασιστικό πρόσωπο της αριστεράς. Φασισμοί, τραμπουκισμοί, εκβιασμοι. Τους περάσατε για δημοκράτες; Σε άλλο κράτος ο Πολακης θα ήταν ήδη στην φυλακή....

ΚρΗτικός

Κάποιος Εισαγγελέας ΕΧΕΙ διαβάσει την καταγγελία ?

ΤΕΛΑΜΩΝ

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΠΑΠΠΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

GIATROI_

Η νοσηλεύτρια απολύθηκε καθώς όπως υποστηρίζει το περιβάλλον της, κοινοποίησε ανάρτηση γιατρού που σχολίαζε την ανάρτηση Πολάκη κατά Κυμπουρόπουλου – Η κλινική αναφέρει ότι η νοσηλεύτρια είχε παραβατική συμπεριφορά - «Δεν της είχε γίνει ποτέ παρατήρηση» λέει ο γιατρός που ανέδειξε το θέμα

karanikas01

Έχασε την ψυχραιμία του στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργικός σύμβουλος και ζήτησε παρέμβαση... αστυνόμου όταν αντιλήφθηκε ότι πολίτης κατέγραφε την αντιπαράθεσή του με γυναίκα που του είπε: «Ψηφίσατε την προδοσία, είστε προδότες» - Δείτε την προσπάθεια του συμβούλου στρατηγικής να ερμηνεύσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

12
nikos_metaxas

Στην τοποθέτησή του για την υπόθεση του serial killer που συγκλονίζει την Κύπρο, ο γνωστός ψυχίατρος υποστήριξε πως ο λοχαγός επέλεγε γυναίκες  αυτής της φυλής που διαθέτουν εκ γενετής το χαρακτηριστικό της «υπηρεσίας»

2
ellada12

Το 62% των Ελλήνων λέει «ναι» στην παραμονή της χώρας στην ΕΕ, ενώ το 21% θα ψήφιζαν υπέρ του Grexit - Δείτε ποια είναι η στάση των Ελλήνων και των Eυρωπαίων απέναντι στην Ε.Ε. και τις ευρωεκλογές