Πλειστηριασμοί: Κρέμασαν πανό και σημαίες στην κλούβα των ΜΑΤ

Πλειστηριασμοί: Κρέμασαν πανό και σημαίες στην κλούβα των ΜΑΤ

Σε συμβολαιογραφείο στην οδό Σταδίου 43 - «Μπλόκο» στην είσοδο από την κλούβα της αστυνομίας 

IMG_6204
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών, σε συμβολαιογραφείο που βρίσκεται επί της οδού Σταδίου, στην Αθήνα.

Πιστοί στο καθιερωμένο ραντεβού τους και αυτή την Τετάρτη μέλη του «Κινήματος δεν πληρώνω» και της ΛΑΕ συγκεντρώθηκαν, υψώνοντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα προκειμένου να διαμηνύσουν πως «αντιστέκονται στη λαίλαπα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών».

Στην οδό Σταδίου βρίσκονται από νωρίς άνδρες της Υπηρεσίας Μέτρων Τάξης ενώ και αυτή τη φορά ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της ΕΛΑΣ δεν διαφέρει από αυτόν της περασμένης Τετάρτης.

Και σήμερα λοιπόν μία κλούβα της ελληνικής αστυνομίας «έφραξε» την είσοδο του συμβολαιογραφικού γραφείου προκειμένου να εμποδίσει την είσοδο των κινημάτων εντός του κτιρίου. Μέλη της ΛΑΕ ανέβηκαν σε σκάλα και κρέμασαν σημαίες και πανό στην κλούβα.

Σύμφωνα με μέλη του «κινήματος δεν πληρώνω» σήμερα βγαίνει στο... ηλεκτρονικό σφυρί μία πρώτη κατοικία, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 180.000 ευρώ. Μεταξύ άλλων, έχουν προγραμματιστεί και δύο πλειστηριασμοί επαγγελματικής στέγης για χρέος 150.000 ευρώ.

Κλείσιμο


Σε ανακοίνωσή της για τη σημερινή κινητοποίηση η Λαϊκή Ενότητα επισημαίνει πως: «ο αγώνας για την ακύρωση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών σε όλη την Ελλάδα συνεχίζεται και κλιμακώνεται για να διασωθούν σπίτια και λαϊκές περιουσίες ενάντια στα σχέδια τραπεζών-τοκογλύφων, κυβέρνησης, τρόικας, επίορκων δικαστών και κυκλωμάτων συμβολαιογράφων που πνίγουν την οικονομία και την κοινωνία».



Λαφαζάνης: Πασχαλιάτικα ρημάζουν τις περιουσίες του ελληνικού λαού

«Ο παρηκμασμένος και σάπιος πολιτικός κατεστημένος κόσμος κάνει διακοπές, αλλά οι πλειστηριασμοί δεν κάνουν διακοπές. Και την περασμένη Τετάρτη είχαμε πλειστηριασμούς και αυτήν την Τετάρτη πασχαλιάτικα πλειστηριασμοί. Να ρημάξουν, σώνει και καλά, ακόμη και μέρες γιορτινές την περιουσία του ελληνικού λαού», δήλωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Το «παρών» στην συγκέντρωση έδωσε και η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία δήλωσε:  «Ήρθαμε εδώ για μία ακόμη φορά για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που είναι παράνομοι και κακουργηματικοί. Αυτή η γελοιότητα της κλούβας στο πεζοδρόμα πίσω από τις κολόνες για να φυλάει το κακούργημα δεν είναι τίποτα παρά η ομολογία της κυβέρνησης και των συνεργών της, των δανειστών και των επιτελών της».
werecg1
werecg2
werecg3
Μέλη της λαϊκής ενότητας ανέβηκαν με σκάλα στην κλούβα της αστυνομίας και ύψωσαν πανό


Δήλωση Λαφαζάνη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης