Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ «Ο φτωχούλης του Θεού» του Νίκου Καζαντζάκη σε έναν και μοναδικό σκληρόδετο τόμο

Μια συλλεκτική σειρά έργων του οικουμενικού λογοτέχνη δώρο στη δική μας γενιά, κληρονομιά στις γενιές που θα έρθουν.

Τα αριστουργήματα του Νίκου Καζαντζάκη προσφέρει το Πρώτο ΘΕΜΑ, συνεχίζοντας αυτή την Κυριακή 15 Απριλίου με το συγκλονιστικό μυθιστόρημα «Ο Φτωχούλης του Θεού».

Όλα τα μεγάλα έργα του κορυφαίου Έλληνα συγγραφέα, στην πλέον σύγχρονη έκδοσή τους, σε πολυτελείς σκληρόδετους τόμους, που δεν πρέπει να λείψουν από τη βιβλιοθήκη κανενός Έλληνα. Ο μεγάλος Κρητικός, με την απέραντη ευρυμάθεια και την πύρινη πένα του, σημάδεψε με την συγγραφική του παραγωγή την ιστορία της νεοελληνικής λογοτεχνίας. Αλλά και όχι μόνο, καθώς ο Νίκος Καζαντζάκης υπήρξε ένας διανοητής παγκόσμιας ακτινοβολίας. Και ακριβώς αυτό το λαμπρό και ασυμβίβαστο πνεύμα, ατίθασο σαν την κρητική ψυχή που πάντα τον ενέπνεε στα γραπτά του, προβάλλει η σειρά των βιβλίων που προσφέρει κάθε Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ.

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, μη χάσετε το μεγαλειώδες έργο «Ο Φτωχούλης του Θεού» του Νίκου Καζαντζάκη σε έναν πολυτελή σκληρόδετο τόμο 400 σελίδων.

Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη «Ο Φτωχούλης του Θεού» προσφέρει την Κυριακή 15 Απριλίου το «Πρώτο Θέμα». Ένα από τα πλέον διάσημα και αγαπημένα έργα του μεγάλου Κρητικού εξιστορεί τον βίο ενός άγιου ανθρώπου και παγκόσμιου συμβόλου της ταπεινότητας, του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης. Στην πραγματικότητα όμως, πίσω από την αφήγηση υπάρχει ο φλέγων στοχασμός του Καζαντζάκη γύρω από το τι σημαίνει αγάπη. Τι είναι αυτό που ενώνει τους ανθρώπους, τι είναι εκείνο που ανεβάζει την ψυχή στα ουράνια αναζητώντας το θείο. «Τι είναι η αγάπη, αδερφοί μου;» λέει σε μια αποστροφή του ο Φτωχούλης του Θεού κηρύσσοντας ότι «δεν είναι μονάχα συμπόνια μήτε καλοσύνη. Στη συμπόνια είναι δυο, αυτός που πονάει κι αυτός που συμπονάει. Στην καλοσύνη είναι δυο, αυτός που δίνει κι αυτός που δέχεται. Μα στην αγάπη είναι ένας, σμίγουν οι δυο και γίνουνται ένα, δεν ξεχωρίζουν. Το εγώ κι εσύ αφανίζουνται. Αγαπώ θα πει χάνουμαι».

Μην χάσετε την Κυριακή 15 Απριλίου το «Πρώτο Θέμα» και το συγκινητικό «Ο Φτωχούλης του Θεού» σε πολυτελή, σκληρόδετη έκδοση.

Μην το χάσετε!

Thema180415 Kazatzakis 13sec

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gad_main

Τη σπείρα αποτελούσαν 8 ομογενείς από το Καζακστάν - Η λεία τους ξεπερνά τα 1 εκατ. ευρώ - Το νήμα άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας πολίτης θέλησε να κάνει service σε ηλεκτρονικό υπολογιστή που είχε αγοράσει στην Πάτρα

1