Διευθυντής Τροχαίας Αθηνών στο ΘΕΜΑ 104,6: Περιμένουμε άλλα 100.000 αυτοκίνητα με εκδρομείς του Πάσχα

ixi-diodi-anew

Όπως ειπε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Γεώργιος Κατσιφής μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας είχαν επιστρέψει περίπου 170.000 οχήματα

Κάτι λιγότερο από 100.000 αυτοκίνητα με εκδρομείς του Πάσχα περιμένουν οι επιτελείς της Τροχαίας σήμερα και τις επόμενες ημέρες όπως δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο αστυνομικός διευθυντής Τροχαίας Αθηνών Γεώργιος Κατσιφής.

Όπως είπε ενώ έφυγαν συνολικά 266.000 οχήματα, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας επέστρεψαν στην πρωτεύουσα περίπου 170.000 οχήματα.

Σύμφωνα με τον κ. Κατσιφή αν επιστρέψουν μαζί τα περίπου 100.000 οχήματα τότε «θα έχουμε μια κίνηση για ένα διάστημα περίπου 10 ωρών».

Κατά την εκτίμησή του η φετινή έξοδος ήταν στα ίδια επίπεδα με αυτά του 2017.

Ακούστε όλες τις λεπτομέρειες για την κίνηση στους δρόμους στο ΘΕΜΑ 104,6 FM.

Η επιστροφή των εκδρομέων τη Δευτέρα του Πάσχα έγινε με δυσκολίες καθώς για αρκετή ώρα δημιουργήθηκαν ουρές στα δίοδια του Ισθμού ενώ πρόβλημα δημιουργήθηκε στο ύψος της Κινέτας, μετά από καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

παωλοποθλοσ

Κατά τον χαιρετισμό του, ο κ. Παυλόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον Σύλλογο «Πνοή Αγάπης» -την πρόεδρό του, στο Διοικητικό Συμβούλιο- κυρίως δε την μεγάλη δωρήτρια, την κυρία Ελισάβετ Φωτεινέλη-Κριτικού, διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος προσωπικά θα είναι πάντα κοντά τους, και ζήτησε ένα μεγάλο συγνώμη, εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας, γιατί -όπως είπε- αυτοί οι άνθρωποι συμπληρώνουν ένα μεγάλο κενό, το οποίο αφήνει η Πολιτεία πίσω της, μην μπορώντας να στηρίξει το Κοινωνικό Κράτος και τον 'Ανθρωπο μέσα σ΄ αυτή την δύσκολη συγκυρία