Κόρινθος: Της ζήτησαν βοήθεια και της άρπαξαν τον σταυρό

Κόρινθος: Της ζήτησαν βοήθεια και της άρπαξαν τον σταυρό

Οι ίδιοι είχαν τρυπώσει στις 27 Μαρτίου σε ένα σπίτι σε κοινότητα του Δήμου Ερυμάνθου στην Αχαΐα και είχαν κλέψε τα κοσμήματα και δύο tablet της ιδιοκτήτρια

police
Με το πρόσχημα ότι ήθελαν να ρωτήσουν πού βρίσκεται μια άλλη κοινότητα πλησίασαν μια γυναίκα σε ένα χωριό του Δήμου Κορίνθου δυο Έλληνες ηλικίας 45 και 23 χρόνων, αλλά με μια απότομη κίνηση άρπαξαν τον χρυσό σταυρό που φορούσε και τράπηκαν σε φυγή.

Τα ίχνη τους εντοπίστηκαν το ίδιο απόγευμα στην Κόρινθο, όπου συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και την προανάκριση ανέλαβαν άνδρες της Ασφαλείας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι οι ίδιοι είχαν τρυπώσει στις 27 Μαρτίου σε ένα σπίτι σε κοινότητα του Δήμου Ερυμάνθου στην Αχαΐα και είχαν κλέψε τα κοσμήματα και δύο tablet της ιδιοκτήτριας.

Ο 45χρονος και ο 23χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που ενδεχομένως διέπραξαν στην Κορινθία ή και σε άλλες κοντινές περιοχές.

*** «Άρωμα» γυναίκας είχε η κλοπή που έγινε στο σπίτι μιας 92χρονης στις Σέρρες. Δυο νεαρές Ελληνίδες ηλικίας 20 και 24 χρόνων, χτύπησαν με κάποιο πρόσχημα την πόρτα της ηλικιωμένης, την απασχόλησαν με κάποια πρόφαση και της άρπαξαν 35 ευρώ.

Όμως, οι δράστιδες εντοπίστηκαν άμεσα από αστυνομικούς του τμήματος Εμμανουήλ Παππά, συνελήφθησαν και τα κλεμμένα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή τους αποδόθηκαν στην 92χρονη. Οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που τους άσκησε δίωξη για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης