Λάρισα: Διέρρηξαν το σπίτι ιερέα την ώρα του Επιταφίου

Λάρισα: Διέρρηξαν το σπίτι ιερέα την ώρα του Επιταφίου

Μπορεί να ήταν σίγουροι ότι ο εφημέριος θα έλειπε, αλλά δεν γνώριζαν ότι στο σπίτι θα βρισκόταν η κόρη του - Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν στο πλήθος χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς

17858743
Σίγουροι ότι το σπίτι του ιερέα της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στον Τύρναβο της Λάρισας θα ήταν άδειο, αφού ο ίδιος βρισκόταν στην περιφορά του Επιταφίου, ήταν δύο άγνωστοι κακοποιοί που παραβίασαν ένα παράθυρο φορώντας κουκούλες και μπήκαν μέσα το βράδυ της Μ. Παρασκευής!

Ωστόσο, όταν άνοιξαν την πόρτα ενός δωματίου, είδαν μπροστά τους την κόρη του εφημέριου η οποία έβαλε αμέσως τις φωνές! Έτσι, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους και να το βάλουν στα πόδια, κατορθώνοντας να διαφύγουν μέσα στο πλήθος που ακολουθούσε την περιφορά καθώς το σπίτι βρίσκεται δίπλα στο ναό!

Το περίεργο είναι ότι κανείς δεν τους αντιλήφθηκε κι έτσι κατάφεραν να διαφύγουν. Την ίδια ώρα πάνω- κάτω, έγιναν άλλες δυο διαρρήξεις στην ίδια γειτονιά, σε σπίτια των οποίων οι ένοικοι βρίσκονταν και αυτοί στην περιφορά του επιταφίου. Οι αστυνομικοί που ερευνούν τις τρεις υποθέσεις εκτιμούν ότι οι δράστες ήταν οι ίδιοι.

*** Τη Μεγάλη Παρασκευή διάλεξαν οι διαρρήκτες για να χτυπήσουν και στο Νέο Χωριό του δήμου Πλατανιά, γνωρίζοντας προφανώς ότι τα σπίτια θα ήταν άδεια αφού οι ένοικοι θα πήγαιναν στο καθιερωμένο ετήσιο παζάρι στις Βουκολιές. Έτσι, «χτύπησαν» μέσα σε λίγη ώρα τρία σπίτια παραβιάζοντας τα παράθυρα και άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης