Επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες ετοιμάζει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

genop-dei

Οι κινητοποιήσεις σχεδιάζεται να αρχίσουν μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου για την πώληση των μονάδων σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη

Επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες ετοιμάζει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, οι οποίες πρόκειται να ξεκινήσουν αφότου κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων και ορυχείων στη Φλώρινα και την Μεγαλόπολη.

Όπως αποκάλυψε στέλεχος της ομοσπονδίας στον ΣΚΑΙ, υπάρχει περίπτωση να μείνουν μονάδες έκτος συστήματος και να προκληθούν μικροδιακοπές «αν η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις είναι μεγάλη και δεν υπάρχει προσωπικό σε κάποιες μονάδες».

Ωστόσο, όπως επισήμανε δεν υπάρχει κίνδυνος για μπλακάουτ.

Κυβερνητικό στέλεχος πάντως επισήμανσε στον ΣΚΑΙ ότι οι συνδικαλιστές «ελέγχονται» πλήρως, ενώ υπογράμμισε ότι οι κινητοποιήσεις θα είναι υποτονικές, καθώς ένα μεγάλο ποσοστό των εργαζομένων στην επιχείρηση έχει ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα ή είναι κοντά στη σύνταξη, οπότε τα κίνητρα για εθελουσία έξοδο που θα δώσει η ΔΕΗ συμφέρουν πολλούς υπαλλήλους.

Έτσι, οι αντιδράσεις δεν αναμένεται να είναι μεγάλες, σημειώνει η ίδια πηγή.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Μεταναστης

Θα βλεπω τα καραγγιοζηλικια και θα γελαω παλι οταν ο Παππαδακης θα ψαχνει να βρη πιος ανοιγοκληνει τους διακοπτες και προκαλει διακοπες στο ρευμα!!!

Vag

Παλι ο λαός που του χουν φάει την πέτσα θα την πληρωσει. ΤΟΜΑΡΙΑ !! ΚΟΠΡΙΕΣ!

vrasos

Οι πελάτες ψηφοφόροι αφού έκαναν πραξη χρόνια τώρα τα δημοκρατικά τους οραματα με πλήθος δρασεων ,τώρα έφτασε η ώρα να περασουν τις κόκκινες προοδευτικες γραμμές τους, με το κεφάλι ψηλα και την τσέπη γεμάτη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης