Αγρίνιο: Γνωστός «νταής» λήστεψε πρακτορείο ΟΠΑΠ με αεροβόλο

Αγρίνιο: Γνωστός «νταής» λήστεψε πρακτορείο ΟΠΑΠ με αεροβόλο

Προσπάθησε να ληστέψει πρακτορείο του ΟΠΑΠ απειλώντας με πυροβόλο όπλο - Τον εντόπισε η ομάδα ΔΙΑΣ

omada_dias_1
Παλιός γνώριμος της Αστυνομίας για υποθέσεις ναρκωτικών και καυγάδες ήταν ένας 36χρονος που επιχείρησε να ληστέψει ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Αγρίνιο, απειλώντας τον 28χρονο υπάλληλο με ένα αεροβόλο πιστόλι και ζητώντας του χρήματα που ισχυρίστηκε ότι του όφειλε ο ιδιοκτήτης!

Ο δράστης ζήτησε από τον έντρομο υπάλληλο συγκεκριμένο ποσό, ύψους 150 ευρώ, το οποίο πήρε και τράπηκε σε φυγή. Όμως, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις μόλις ειδοποιήθηκαν από το θύμα, το οποίο γνώριζε τον ληστή, κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα σε λίγα λεπτά σε κοντινή απόσταση και να του βάλουν χειροπέδες. Πάνω στον 36χρονο, βρήκαν τα χρήματα, το αεροβόλο με πέντε μεταλλικά σφαιρίδια στον πλαστικό γεμιστήρα του και ένα σουγιά μήκους 0,16 εκατοστών.

Ο σεσημασμένος «νταής» οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράνομη οπλοκατοχή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος του άσκησε την σχετική δίωξη και τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης