Κρήτη: Χωρίς τέλος οι συλλήψεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Κρήτη: Χωρίς τέλος οι συλλήψεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Μέσα σε δύο ημέρες, οι αστυνομικοί συνέλαβαν πέντε άτομα που προπάθησαν να ταξιδέψουν σε Γερμανία και Ολλανδία με πλαστά έγγραφα – Έχουν σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος τους

kazantzakis
Σχεδόν καθημερινές είναι οι συλλήψεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου που αφορούν αλλοδαπούς που θέλουν να φύγουν σε χώρες της Ευρώπης, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, σε διάστημα μόλις δύο ημερών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν πέντε άτομα (τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα) που επιχείρησαν να ταξιδέψουν σε Γερμανία και Ολλανδία με … άλλο όνομα!

Επίσης, η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε 20χρονη Ελληνίδα, που φέρεται να προμήθευσε τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα σε έναν αλλοδαπό.

Οι συλλήψεις

Αναλυτικότερα, χθες το πρωί ένας 25χρονος Σύρος πέρασε την πύλη του αεροδρομίου μαζί με την 20χρονη Ελληνίδα προκειμένου να ταξιδέψει στην Ολλανδία.

Κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο 25χρονος έδειξε στις αρχές πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία είχε προμηθευτεί από την 20χρονη.

Κλείσιμο
Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν και οι δύο και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Το δεύτερο «κύμα» συλλήψεων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί όταν ένας 24χρονος Πακιστανός, ένας 27χρονος Ιρακινός, ένας 30χρονος Ιρανός και μία 51χρονη Αφγανή επιχείρησαν να ταξιδέψουν στην Γερμανία δείχνοντας όμως πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Σουηδίας και Βουλγαρίας.

Οι αρχές τους συνέλαβαν και ήδη έχουν σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης