Τύρναβος: Κοιμόταν η ηλικιωμένη όταν την ξάφρισαν οι διαρρήκτες!

Τύρναβος: Κοιμόταν η ηλικιωμένη όταν την ξάφρισαν οι διαρρήκτες!

Χωρίς να το θέλει, άκουσε τις... συμβουλές της ΕΛ.ΑΣ. - Όταν ξύπνησε βρήκε όλο το σπίτι άνω-κάτω

peripoliko_6
Τις... συμβουλές της ΕΛ.ΑΣ. ακολούθησε χωρίς να το θέλει μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία δεν άνοιξε τα μάτια της όταν τρύπωσαν διαρρήκτες στο σπίτι της στον Τύρναβο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Μ. Παρασκευής! Με την διαφορά ότι δεν προσποιήθηκε την κοιμισμένη, αλλά... κοιμόταν πραγματικά!

Οι άγνωστοι δράστες κινήθηκαν αθόρυβα όταν παραβίασαν την είσοδο του σπιτιού και άρχισαν να ψάχνουν σε όλα τα δωμάτια κι έτσι η ηλικιωμένη που κατοικεί μόνη δεν κατάλαβε απολύτως τίποτα. Μόνο όταν ξύπνησε, βρήκε άνω- κάτω όλους τους χώρους του σπιτιού και την έλουσε κρύος ιδρώτας, στη σκέψη τι μπορεί να πάθαινε αν ξυπνούσε την ώρα που βρίσκονταν εκεί οι εισβολείς.

Οι κακοποιοί είχαν καταφέρει να βρουν τις οικονομίες της ύψους περίπου 2.000 ευρώ, τα απροσδιόριστης αξίας κοσμήματά της και 11 χρυσές λίρες, τα οποία είχαν αρπάξει και είχαν εξαφανιστεί το ίδιο αθόρυβα όπως είχαν έρθει. Η ηλικιωμένη κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια, που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ η Σήμανση πήρε αποτυπώνατα από τους χώρους όπου κινήθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης