Λαθραία τσιγάρα, ποτά και καύσιμα σε Προμαχώνα και Ευζώνους

Λαθραία τσιγάρα, ποτά και καύσιμα σε Προμαχώνα και Ευζώνους

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και της Δίωξης Λαθρεμπορίου Σερρών συνέλαβαν έναν 29χρονο Βούλγαρο που είχε κρυμμένα στο όχημά του 500 πακέτα τσιγάρων, έναν 39χρονο Ρουμάνο ο οποίος μετέφερε φιάλες με 115,5 λίτρα αλκοολούχων ποτών

LATHRAIAtsigara57
Από όλες τις διόδους καταφθάνουν στην Ελλάδα τα λαθραία προϊόντα από την Βουλγαρία! Μόνο στον Προμαχώνα, τη Μ. Τετάρτη συνελήφθησαν τρία άτομα που προσπάθησαν να εισάγουν λαθραία αλκοολούχα ποτά και τσιγάρα, ενώ άλλη μια σύλληψη έγινε και στους Ευζώνους.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και της Δίωξης Λαθρεμπορίου Σερρών συνέλαβαν έναν 29χρονο Βούλγαρο που είχε κρυμμένα στο όχημά του 500 πακέτα τσιγάρων, έναν 39χρονο Ρουμάνο ο οποίος μετέφερε φιάλες με 115,5 λίτρα αλκοολούχων ποτών και έναν 52χρονο Έλληνα που είχε εισάγει φιάλες με 26 λίτρα αλκοολούχων ποτών και δοχεία με 40 λίτρα πετρελαίου! Τα οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατασχέθηκαν, όπως και τα λαθραία προϊόντα, ενώ οι ίδιοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Παράλληλα, στους Ευζώνους συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος Κιλκίς μια 39χρονη Ελληνίδα, όταν διαπιστώθηκε να μεταφέρει με το όχημά της 120 πακέτα τσιγάρων και επτά συσκευασίες καπνού. Τα προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα της γυναίκας που οδηγήθηκε αρχικά στο αστυνομικό τμήμα Παιονίας και από εκεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης