Αγρίνιο: 13χρονο κλεφτρόνι ξήλωσε κλιματιστικό

Αγρίνιο: 13χρονο κλεφτρόνι ξήλωσε κλιματιστικό

Μαζί με έναν 21χρονο μπήκε σε ένα σπίτι, την ώρα που οι ένοικοι βρίσκονταν στην εκκλησία

astinomia_2
Μεγάλο θράσος είχε ένα ανήλικο αγοράκι μόλις 13 χρόνων που «χτύπησε» το απόγευμα της Μ. Τετάρτης μαζί με έναν 21χρονο σε ένα σπίτι στο Αγρίνιο, την ώρα που οι ένοικοι βρίσκονταν στην εκκλησία. Οι δυο δράστες ξήλωσαν μια εξωτερική μονάδα κλιματιστικού και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Ωστόσο, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθησαν και το air condition αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του που επέστρεψαν εκείνη την ώρα. Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής, ενώ σε βάρος των γονέων του 13χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

*** Μια γυναίκα υπάλληλος ενός καταστήματος ενδυμάτων στην Πάτρα κατάφερε να ακινητοποιήσει έναν 37χρονο Έλληνα που παρίστανε τον πελάτη αλλά έκλεβε εμπορεύματα και να τον παραδώσει στους αστυνομικούς της Ασφαλείας! Η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι ο δράστης είχε «βουτήξει» ρούχα αξίας 48 ευρώ, κλείδωσε την πόρτα και ειδοποίησε την Αστυνομία. Ο 37χρονος συνελήφθη και προσήχθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης