Αλλαγή σκηνικού στον δήμο της Αθήνας «δείχνει» νέα δημοσκόπηση

Αλλαγή σκηνικού στον δήμο της Αθήνας «δείχνει» νέα δημοσκόπηση

Ο Γιώργος Πατούλης φαίνεται να κερδίζει τη «μάχη» της Αθήνας, αφού σημειώνει διπλή νίκη, τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην παράσταση νίκης, έναντι του Κώστα Μπακογιάννη και του νυν δημάρχου Γιώργου Καμίνη

dhmarxeio-athhnwn
Νέα δημοσκόπηση της εταιρίας Apopsis, έρχεται να «δείξει» αλλαγή στην κεφαλή του μεγαλύτερου δήμου της χώρας. Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας ο Γιώργος Πατούλης φαίνεται να κερδίζει τη «μάχη» της Αθήνας, αφού σημειώνει διπλή νίκη, τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην παράσταση νίκης, έναντι του Κώστα Μπακογιάννη και του νυν δημάρχου Γιώργου Καμίνη.

Πιο αναλυτικά μερικά από τα ευρήματα της δημοσκόπησης για λογαριασμό της εφημερίδας «Παρασκήνιο»:

Πρόθεση Ψήφου

Στην ερώτηση επιλογής του υποψηφίου που θα ψήφιζαν οι ερωτώμενοι εάν είχαμε την επόμενη Κυριακή Δημοτικές Εκλογές και στην οποία θα έπρεπε να επιλέξουν μόνο έναν από τους υποψηφίους, ο κ. Πατούλης (16,0%) προηγείται ενώ με μικρή διαφορά ακολουθεί ο κ. Μπακογιάννης (14,2%). Ο κ. Καμίνης βρίσκεται στην τρίτη θέση συγκεντρώνοντας ποσοστό 10,9%.

Σημειώνεται επίσης ότι το 8,7% των ψηφοφόρων προσανατολίζεται στο Λευκό/ Άκυρο ή Αποχή, ενώ το 13,9% αυτών δηλώνει αναποφάσιστο. Μεταξύ των άλλων υποψηφίων που θα επέλεγαν οι ερωτώμενοι αναφέρθηκαν οι κκ. Ψινάκης και Τεντομάς.

Παράσταση νίκης

Κλείσιμο
Στην ερώτηση ποιος υποψήφιος εκτιμούν οι ερωτώμενοι ότι θα εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων, ανεξάρτητα από την πρόθεση ψήφου τους, ο κ.Πατούλης καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 21,1%. Στη δεύτερη θέση εμφανίζεται ο κ. Καμίνης με 17,0% ενώ τρίτος ακολουθεί ο κ. Μπακογιάννης με 13,0%.

Σχεδόν το ένα τρίτο των ερωτώμενων δε γνώριζαν ή δε θέλησαν να απαντήσουν τη συγκεκριμένη ερώτηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης