Η «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κοντά στους αστέγους

Apostoli_stous_Astegous_Easter_18_1

Τα δέματα τροφίμων που μοιράστηκαν περιελάμβαναν στερεά τροφή, γλυκίσματα, νερό και χυμούς φρούτων

Τρόφιμα στους αστέγους μοίραζε από το βράδυ της Μ. Τετάρτης ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Μ. Πέμπτης η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ
», στο κέντρο της Αθήνας.

Κλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών προσέφερε “δέματα αγάπης” σε τοξικομανείς, αποφυλακισμένους, άπορους που αναζητούν καθημερινά ένα καταφύγιο στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλης. «
Είναι οι άνθρωποι που αυτές τις μέρες έχουν ανάγκη περισσότερο από τον καθένα τη βοήθεια και τη στήριξη της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», λέει ο κ. Ιωάννης Πεταλάς, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Οργανισμού.Τα δέματα τροφίμων που μοιράστηκαν περιελάμβαναν στερεά τροφή, γλυκίσματα, νερό και χυμούς φρούτων. Επιπλέον, φέτος η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ενόψει των ημερών του Πάσχα, διέθεσε τα δέματα αυτά και σε συνταξιούχους, καρκινοπαθείς και οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας που βιώνουν καθημερινά την οικονομική κρίση.

«Είναι ιερό καθήκον της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» να βρίσκεται πλάι σε εκείνους που αυτές τις ημέρες κουβαλούν το δικό τους σταυρό, που στήνονται στις ουρές των Νοσοκομείων και των συσσιτίων, στους συνανθρώπους μας που κάθε βράδυ φτιάχνουν το χαρτόκουτο σπίτι τους σε κάποια γωνιά της», μας υπενθυμίζει ο κ. Πεταλάς.Η ανθρωπιστική βοήθεια που προσφέρει ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», εκτός από τα δέματα τροφίμων, περιλαμβάνει κλινοσκεπάσματα, ρουχισμό, υποδήματα και είδη ατομικής υγιεινής και φροντίδας, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, τις περιστάσεις και τα αιτήματα όσων προσδοκούν τη βοήθεια της Εκκλησίας.

Οι άνθρωποι της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», με ορόσημο τις εντολές του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, ανανεώνουν τακτικά το ραντεβού με τους αστέγους και τους οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας δίνοντας το μήνυμα ότι δεν θα είναι μόνοι στις καθημερινές δυσκολίες και στην σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η προσφορά είναι η αγάπη,αγάπη είναι η ζωή.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

molotov043

Μπλόκο στον «Ρουβίκωνα» με ειδική νομοθεσία - Επαναφορά αυστηρών μέτρων για τις επιθέσεις σε συμβολαιογράφους με αφορμή τους πλειστηριασμούς -  Αλλάζουν οι διατάξεις για τις επιθέσεις σε εφοριακούς την ώρα των ελέγχων - Πιο δύσκολη  η υπό όρους απόλυση ισοβιτών και βαρυποινιτών