Βαριά ποινή και πρόστιμο σε φυγόποινη για παράνομο τζόγο

tzogos04

Σε βάρος της εκκρεμούσε τριετή φυλάκιση και 155.000 ευρώ πρόστιμο

Τον δρόμο για το... κελί έδειξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας σε μια 40χρονη Ελληνίδα που είχε καταδικαστεί δυο φορές για παράνομο τζόγο, αλλά δεν είχε εκτίσει τις ποινές που της είχαν επιβληθεί και, εκτός από την φυλάκιση, περιλάμβαναν και ιδιαίτερα τσουχτερό πρόστιμο!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν την 40χρονη όταν διαπίστωσαν ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης για παράβαση του νόμου περί παιγνίων, με τις οποίες της είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών, καθώς και συνολική χρηματική ποινή 155.000 ευρώ που θα πρέπει να καταβάλλει!

*** Στην Καλαμπάκα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 50χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

*** Ανάλογη καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, εκκρεμούσε και σε βάρος ενός 37χρονου Έλληνα ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στη Σπάρτη και συνελήφθη.

*** Στη Σπάρτη, συνελήφθη και ένας 30χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου για κλοπή.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

turia

 Υπουργός παρέθεσε τα… επιτεύγματα της Κυβέρνησης, αλλά δεν έδωσε λύσεις στα αιτήματά τους και έτσι από τη Δευτέρα ανακοίνωσαν κινητοποιήσεις με αρχή τη Θεσσαλία. «Οι απαντήσεις που πήραµε όχι µόνο δεν µας ικανοποιούν αλλά δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει κάνει την επιλογή της να µην στηρίξει τον αγροτικό τοµέα»