Ηράκλειο: Ο μηνυτής αθώωσε τον κατηγορούμενο για να τον... τιμωρήσει ο ίδιος!

Ηράκλειο: Ο μηνυτής αθώωσε τον κατηγορούμενο για να τον... τιμωρήσει ο ίδιος!

Ο κτηνοτρόφος αθώωσε με την κατάθεσή του τον άνθρωπο που είχε κατηγορήσει ότι του έσφαξε 100 πρόβατα – Όμως στη συνέχεια του έσπασε μια καρέκλα στο κεφάλι

provata
Απίστευτες διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση ξυλοδαρμού του 44χρονου που είχε συλληφθεί στην περιοχή Γεράκι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος για την σφαγή 100 προβάτων στο μαντρί ενός κτηνοτρόφου. Το θύμα, που τον υπέδειξε ως δράστη, τον... αθώωσε με την κατάθεσή του στο Αυτόφωρο έχοντας σκοπό να εκδικηθεί με τα χέρια του!

Ο δικαστής εξεπλάγη ακούγονταν τον ιδιοκτήτη των σφαγμένων ζώων να καταθέτει ότι δεν φαίνεται να ήταν ο δράστης ο 44χρονος βασικός κατηγορούμενος, τον οποίο ο ίδιος είχε κατονομάσει! Μετά από αυτό, το δικαστήριο άφησε ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους τον 44χρονο και εκείνος πήγε για καφέ μαζί με τους συγγενείς του σε μια καφετέρια κοντά στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου.

Εκεί, όμως, εμφανίστηκε ο μηνυτής που άρχισε να λογομαχεί μαζί του και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια! Μάλιστα, ο κτηνοτρόφος έσπασε μια... καρέκλα στο κεφάλι του 44χρονου με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο! Στο περιστατικό επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις που προσήγαν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και τον κτηνοτρόφο που από θύμα έγινε θύτης. Σε βάρος του η πλευρά του 44χρονου προτίθεται να καταθέσει μήνυση για ξυλοδαρμό, αλλά σχηματίζεται και δικογραφία για ψευδορκία λόγω της κατάθεσής του στο δικαστήριο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης