Μπλερ σε Αναστασιάδη: Η νύφη μου είναι Κύπρια

bler-anastasiadis_main01

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κύπρου, όπου συζήτησαν για το Κυπριακό αλλά και τις προκλήσεις στην περιοχή της Μέσης Ανατολής - Ενθουσιασμένος από τον πολιτισμό της Κύπρου και τους ανθρώπους, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η νύφη του κατάγεται από την Κύπρο

Δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, έγινε ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ, στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης που πραγματοποιεί στο νησί.

Η συνάντηση κράτησε κάτι περισσότερο από μία ώρα. Ο κ. Μπλερ κατά την έξοδό του δήλωσε πως είχε μια εξαιρετική συνάντηση. Όπως ανέφερε, συζήτησαν το Κυπριακό, αλλά και τις προκλήσεις και τα προβλήματα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Συζήτησαν ακόμα τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ Κύπρου και Ηνωμένου Βασιλείου και τη σημασία, όπως είπε, της διατήρησης αυτών των δεσμών σε καλή κατάσταση, σημειώνοντας πως η κυπριακή κοινότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο χαίρει μεγάλης εκτίμησης.

«Μιλήσαμε για το κυπριακό πρόβλημα και ο πρόεδρος εξήγησε τη θέση του, τις μεγάλες ευκαιρίες (που υπάρχουν) για την Κύπρο αυτή τη στιγμή καθώς και τις προκλήσεις, λόγω των δύσκολων σχέσεων στην περιοχή», είπε, απαντώντας σε ερώτηση.

Πρόσθεσε ότι συζήτησαν και για τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. Ο κ. Μπλερ ανέφερε ότι είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Κύπρο. «Μου αρέσει ο πολιτισμός (της Κύπρου), η ηλιοφάνεια και οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί», είπε, ερωτηθείς για τις εντυπώσεις του.

Ανέφερε δε ότι η νύφη του κατάγεται από την Κύπρο και πως ελπίζει να επισκεφθεί ξανά το νησί.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

astinomia_main

Να... προσέχουν τον εαυτό τους κάλεσε τους αστυνομικούς η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και εξήγγειλε την εφαρμογή δόγματος μηδενικής ανοχής - Οργή των αστυνομικών για τη στάση του υπουργείου στις προκλήσεις και την επιλογή να μην γίνουν συλλήψεις αντιεξουσιαστών στο Πρωτοδικείο 

21
MANA_ISAAK

«Δολοφονήθηκαν για δεύτερη φορά τα παιδιά μας» δηλώνουν οι γονείς των Ισαάκ και Σολωμού - Άνοιξαν το μεσημέρι τα οδοφράγματα Δερύνειας και Λεύκας - Απλικίου , ενώ το Κυπριακό δεν έχει ακόμη λυθεί