Ο Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

pavlopoulos_sdee

Στο επίκεντρο της συνάντησης θέματα που απασχολούν τη Δικαιοσύνη - Εξειδίκευση των δικαστών ανά κλάδο και πρόσληψη επιστημονικών συνεργατών για τους δικαστές πρότειναν τα μέλη του ΣΔΕΕ

Ζητήματα που απασχολούν την Δικαιοσύνη ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδέσμου προτάθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η εξειδίκευση των δικαστών κατά κλάδο δικαίου (Ποινικό, Αστικό, Εμπορικό, Εργατικό, κ.λπ.), αλλά και η πρόσληψη επιστημονικών συνεργατών, που θα επικουρούν τους δικαστές στο έργο τους.

Τα μέλη του Συνδέσμου έθεσαν επίσης το ζήτημα της αξιοποίησης των δικηγορικών εταιρειών από τις νομοπαρασκευαστικές επιτροπές των υπουργείων, κάτι που ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έκρινε ως θετικό, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση.

Τον Σ.Δ.Ε.Ε. εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Λεωνίδας Γεωργόπουλος, ο αντιπρόεδρος, Νικόλαος Κανελλόπουλος, ο γενικός γραμματέας, Μάριος Μπαχάς, και τα μέλη του Δ.Σ. Νίκος Κορίτσας, Σωτήριος Φέλιος, Γρηγόριος Τιμαγένης και Γεώργιος Σαράντης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

hotspot_moria_arthro

Στην παιδιατρική κλινική της οργάνωσης καθημερινά αντιμετωπίζονται 100 παιδιά που νοσούν από δερματικές ασθένειες, λοιμώξεις του αναπνευστικού και διάρροια λόγω των κακών συνθηκών διαβίωσης