Βίντεο: Έτσι ρήμαζε τα αρτοποιεία ο 35χρονος - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του

Βίντεο: Έτσι ρήμαζε τα αρτοποιεία ο 35χρονος - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του

Ο δράστης εντοπίστηκε μετά την καταγραφή περιπτώσεων ληστειών σε αρτοποιεία σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής και συνελήφθη στις 22 Μαρτίου

listis_artopoieia
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 35χρονου, ο οποίος λήστευε αρτοποιεία και άλλα καταστήματα και είχε συλληφθεί στις 22 Μαρτίου.

Η ΕΛΑΣ έφερε μάλιστα στο φως και ένα βίντεο με τον τρόπο δράσης του 35χρονου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Μιχαλόπουλο Ιωάννη του Σταματίου και της Γεωργίας, γεννηθέντα στις 18 Μαΐου1983 στην Αθήνα.

Ο δράστης εντοπίστηκε μετά την καταγραφή περιπτώσεων ληστειών σε αρτοποιεία σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Μετά από πολυήμερες έρευνες και αξιοποίηση όλων των προανακριτικών στοιχείων, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν την ώρα που κατόπτευε αρτοποιείο στο Περιστέρι.

Κλείσιμο
Βίντεο από τον τρόπο δράσης 35χρονου, που διέπραττε ληστείες


Ως προς τον τρόπο δράσης, ο 35χρονος κινείτο με μοτοσυκλέτα, με καλυμμένες τις πινακίδες κυκλοφορίας και εντόπιζε-στοχοποιούσε αρτοποιεία και άλλα καταστήματα. Ακολούθως, εισέρχονταν σε αυτά, φορώντας κράνος μοτοσυκλετιστή και γάντια, και προσποιούμενος ότι φέρει όπλο μέσα στο μπουφάν του, απειλούσε ιδιοκτήτες και υπαλλήλους και αποσπούσε χρηματικά ποσά.

Από την έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κράνος καθώς και ρούχα που έφερε κατά τη διάρκεια των ληστειών. Επιπλέον, κατασχέθηκε και η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί από τον περασμένο Οκτώβριο, δεκαπέντε (15) περιπτώσεις ληστειών και έξι (6) απόπειρες, σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω, Πετρούπολη, Περιστέρι και Χαϊδάρι).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης