Βρέθηκε ο 9χρονος που εξαφανίστηκε στα Καλάβρυτα

Βρέθηκε ο 9χρονος που εξαφανίστηκε στα Καλάβρυτα

Αίσιο τέλος για την περιπέτεια εξαφάνισης του 9χρονου αγοριού - Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επέστρεψε μόνος του στο χωριό.

pyrosvestiki_erevnes
Εντοπίστηκε το 9χρονο παιδί, που χάθηκε στην περιοχή Σουβάρδο στα Καλάβρυτα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί χάθηκε σε ένα μονοπάτι. Εκεί, το εντόπισε ένας ντόπιος και τον οδήγησε στην πλατεία του χωριού. 

Η εξαφάνισή του σήμανε συναγερμό το μεσημέρι της Τρίτης, όταν οι γονείς ενημέρωσαν την Πυροσβεστική ότι έχασαν το παιδί τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το 9χρονο αγόρι με τους γονείς του βρίσκονταν στην περιοχή και μάζευαν μανιτάρια, όταν τα ίχνη του εξαφανίστηκαν. Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού, που μετείχαν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων και την 6η ΕΜΑΚ.

Μεγάλη κινητοποίηση από τις τοπικές αρχές
Η εξαφάνιση του 9χρονου έθεσε επί ποδός τις ομάδες διάσωσης και την αστυνομία. Εθελοντικές ομάδες και η Πυροσβεστική έσπευσαν να τον εντοπίσουν.

«Γίνεται αναζήτηση. Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στην περιοχή με πολλά πυροσβεστικά οχήματα» δήλωσε στο protothema.gr αξιωματικός της Πυροσβεστικής Καλαβρύτων».

Στο σημείο των ερευνών βρίσκονταν οι γονείς του παιδιού και η αδερφή του. «Έχει κινητοποιηθεί η ΠΥ Καλαβρύτων με 2 οχήματα και ομάδες διάσωσης η 6η ΕΜΑΚ με επικεφαλής τον Περιφερειακό Διοικητή κ. Πετρούτσο Ιωάννη καθώς και εθελοντικές ομάδες διάσωσης από τα Καλάβρυτα ακόμα και η εθελοντική Ομάδα Χιονοδρομικού Καλαβρύτων», πρόσθεσε ο αξιωματικός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης