Καλύτερο αεροδρόμιο στη Νότια Ευρώπη ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

aerodromio0304

Σημαντική διάκριση στο πλαίσιο των Skytrax World Airport Awards – Η αναγνώριση αφορά στους δείκτες επιβατικής ικανοποίησης των ταξιδιωτών

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, που αναδείχθηκε ως το καλύτερο αεροδρόμιο στη Νότια Ευρώπη, με βάση τα Skytrax World Airport Awards.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ετήσια παγκόσμια έρευνα ικανοποίησης των αεροπορικών ταξιδιωτών, που εξετάζει ως δείκτες επιβατικής ικανοποίησης ένα ευρύ φάσμα αεροδρομιακών υπηρεσιών και προϊόντων, όπως υπηρεσίες check-in, αφίξεων, transfer, εμπορικά καταστήματα, ασφάλεια κ.λπ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το αεροδρόμιο αναφέρει ότι η διάκριση αποτελεί «ακόμα μια επιβράβευση του αεροδρομίου από το επιβατικό κοινό για το επενδυτικό πρόγραμμα αισθητικής, λειτουργικής και εμπορικής αναβάθμισης των τελευταίων ετών, λίγες μέρες μάλιστα μετά την πρόσφατη σημαντική αντίστοιχη αναγνώριση του ΔΑΑ ως κορυφαίου αεροδρομίου στην Ευρώπη από το ACI World».

Με αφορμή τη νέα διάκριση του αεροδρομίου, η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε ότι η ποιότητα των υπηρεσιών και η ταξιδιωτική εμπειρία «συνεχίζουν να βραβεύονται και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα! Οι επιβάτες μας απολαμβάνουν καθημερινά το «νέο πρόσωπο» του αεροδρομίου μας, κατατάσσοντάς μας στην πρώτη θέση μεταξύ των αεροδρομίων της Ν. Ευρώπης, πλέον και στο πλαίσιο του σημαντικού θεσμού των βραβείων Skytrax».

Τα βραβεία για το 2018 στηρίχθηκαν σε 13,73 εκατομμύρια ερωτηματολόγια, που συμπληρώθηκαν από επιβάτες πάνω από 100 εθνικοτήτων, από τον Αύγουστο του 2017 έως το Φεβρουάριο του 2018 σε 550 αεροδρόμια παγκοσμίως.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

αρχειο_ληψης__2_

Μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου εκφράζουν την αντίθεσή τους στη διεξαγωγή του αναπτυξιακού συνεδρίου - Πέριξ του Συνεδριακού Κέντρου υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

1