Τρία νέα κέντρα για βίζα σε Τούρκους τουρίστες δημιουργήθηκαν στη Σμύρνη

turkish_tourists

Ξεκίνησαν από χθες να λειτουργούν στο Τσεσμέ, στο Αϊβαλί και στο Κουσάντασι - Πέρυσι τα τρία νησιά του Ανατολικού Αιγαίου επισκέφθηκαν συνολικά περίπου 185.000 Τούρκοι τουρίστες

Τρία νέα κέντρα υποδοχής αιτήσεων θεωρήσεων (Visa Application Centers) για λογαριασμό του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας ξεκίνησαν από χθες να λειτουργούν στο Τσεσμέ, στο Αϊβαλί και στο Κουσάντασι. Προκειμένου να διευκολυνθούν περαιτέρω οι Τούρκοι επισκέπτες των νησιών αφού -σύμφωνα με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Σμύρνη- περίπου 350.000 Τούρκοι πολίτες επισκέφθηκαν πέρυσι τα ελληνικά νησιά με έναν στους τρεις, να έχει ξεκινήσει από το Τσεσμέ.

Σύμφωνα με ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της προξένου της Ελλάδας στη Σμύρνη Αργυρώς Παπούλια, «μια προσπάθεια μηνών ολοκληρώθηκε με επιτυχία με τη στήριξη αυτοδιοικητικών και επιμελητηριακών παραγόντων από τις δυο πλευρές του Αιγαίου. Με το τρόπο αυτό, η Χίος, η Λέσβος και η Σάμος έρχονται πιο κοντά με τις τρεις σημαντικές περιοχές της Δυτικής Τουρκίας που έχουν ακτοπλοϊκές διασυνδέσεις. Πέρυσι τα τρία νησιά του Ανατολικού Αιγαίου επισκέφθηκαν συνολικά περίπου 185.000 Τούρκοι τουρίστες.

Με τον δήμαρχο Τσεσμέ, Muhittin Dalgıç τον αντιδήμαρχο Χίου για θέματα τουρισμού Δημήτρη Καράλη και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τσεσμέ Osman Köfüncü εγκαινιάσαμε τη λειτουργία του κέντρου υποδοχής αιτήσεων θεωρήσεων στο Τσεσμέ. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να συμφωνήσουμε στην ανάγκη οι δυο πλευρές του Αιγαίου να αποτελέσουν ένα κοινό τουριστικό πακέτο που να απευθύνεται στις διεθνείς αγορές. Ο τουρισμός και το εμπόριο φέρνουν τους λαούς πιο κοντά και δημιουργούν προϋποθέσεις για την ειρηνική συνεργασία και την κοινή ευημερία».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Vlad Tepes

Κλείστε τα σύνορα στους βρωμότουρκους να τελειώνουμε δεν τους γουστάρουμε όπως και αυτοί.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

poreia-syntagma_main02

Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες συρρέουν έξω από τη Βουλή για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών - Βροντοφωνάζουν «όχι» στη Συμφωνία και συνθήματα για τη Μακεδονία - Διαδηλωτές απ' όλη την Ελλάδα καλούν τους βουλευτές να μην υπερψηφίσουν τη Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ

369
anarxikoi_sidagma

Έγραψαν συνθήματα τα ξημερώματα της Κυριακής στο Σύνταγμα  «οι εθνικές ιδέες γεννούν νεκροταφεία» και «Σε Ελλάδα-Τουρκία-Μακεδονία ο εχθρός είναι τα Κράτη, Αφεντικά και Πατριαρχία»

21