Δορυφορικές φωτογραφίες από τις καταστροφικές πλημμύρες στον Έβρο

evros02main

Η κατάσταση όπως ήταν στις 30 Μαρτίου και όπως είναι σήμερα 2 Απριλίου

Το μέγεθος του φαινομένου και των καταστροφών από τις πλημμύρες στη Θράκη, κατά μήκος του ποταμού Έβρου γίνεται ορατό και από το διάστημα, όπως επιβεβαιώνεται από τις φωτογραφίες που τράβηξε ο δορυφόρος Sentinel.

Η πρώτη φωτογραφία αποτυπώνει την κατάσταση όπως ήταν στις 30 Μαρτίου. Όπως διακρίνει κάποιος, το φαινόμενο δεν έχει αρχίσει να εξελίσσεται, αλλά δεν έχει επεκταθεί σε τόσο μεγάλο επίπεδο.
Η δεύτερη φωτογραφία, σε υψηλότερη ανάλυση και χρωματιστή, αναδεικνύει το τεράστιο μέγεθος της καταστροφής, καθώς μεγάλες περιοχές γύρω από τον ποταμό Έβρο έχουν μετατραπεί κυριολεκτικά σε λίμνες.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

astinomia_main

Να... προσέχουν τον εαυτό τους κάλεσε τους αστυνομικούς η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα και εξήγγειλε την εφαρμογή δόγματος μηδενικής ανοχής - Οργή των αστυνομικών για τη στάση του υπουργείου στις προκλήσεις και την επιλογή να μην γίνουν συλλήψεις αντιεξουσιαστών στο Πρωτοδικείο

61
MANA_ISAAK

«Δολοφονήθηκαν για δεύτερη φορά τα παιδιά μας» δηλώνουν οι γονείς των Ισαάκ και Σολωμού - Άνοιξαν το μεσημέρι τα οδοφράγματα Δερύνειας και Λεύκας - Απλικίου , ενώ το Κυπριακό δεν έχει ακόμη λυθεί