Φωτογραφίες: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε ποδόσφαιρο με την ομάδα των Ελλήνων Ρομά

Φωτογραφίες: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε ποδόσφαιρο με την ομάδα των Ελλήνων Ρομά

Η ομάδα της ΝΔ με πρώτο βιολί τον ευρωβουλευτή, Θοδωρή Ζαγοράκη νίκησε με 6-4 την ομάδα των Ρομά στην οποία αγωνίστηκε και ο Ντανιέλ Μπατίστα

kyriakos_mpala
Ποδοσφαρικό αγώνα είχε το απόγευμα της Δευτέρας ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, με... αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μοσχάτο έναντι της ομάδας της Ελλάν Πασσέ (Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομ)

Η ομάδα της ΝΔ με ενορχηστρωτή τον ευρωβουλευτή, Θοδωρή Ζαγοράκη νίκησε με 6-4 την ομάδα των Ρομά στην οποία αγωνίστηκε και ο Ντανιέλ Μπατίστα. Για την ιστορία τα τέσσερα γκολ πέτυχε ο Ζαγοράκης, ενώ τα άλλα δύο σημείωσε ο κ.Μητσοτάκης.

«Το αποτέλεσμα, νομίζω, ότι έχει τη λιγότερη σημασία. Στέλνουμε κι εμείς μέσα από αυτό τον φιλικό αγώνα ένα μήνυμα ως Νέα Δημοκρατία, κατά κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού. Η Νέα Δημοκρατία είναι η Παράταξη, η οποία ενώνει όλους τους Έλληνες. Μία Παράταξη η οποία και για τα ζητήματα των Ρομά έχει μία πολύ συγκροτημένη προσέγγιση, την οποία σε κάθε ευκαιρία έχουμε τη δυνατότητα να τη συζητούμε με τους εκπροσώπους της. Σήμερα, όμως, δεν ήρθαμε να συζητήσουμε αυτά. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να στείλουμε με αυτό τον τρόπο κι εμείς το δικό μας μήνυμα κατά κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.



Κλείσιμο

«Νομίζω ότι αυτό είναι απαραίτητο. Δεν αρκεί μόνο η Πολιτεία. Χρειάζεται συνεργασία ολόκληρης της κοινωνίας. Χρειάζεται η έντονη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά πάνω απ’ όλα, αυτό το οποίο χρειάζεται είναι να “σπάσουν” οι προκαταλήψεις, τα ταμπού και τα στερεότυπα. Αν ξεκινήσουμε με αυτό, νομίζω ότι θα έχουμε κάνει το πιο σημαντικό βήμα σε αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Όσο για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ανέφερε ότι είναι ένας εξαιρετικός συμπαίκτης, τονίζοντας χαρακητριστικά: «Ο κ. Ζαγοράκης είναι εξαιρετικός. Είναι ο πυλώνας της ομάδος. Αυτός που αν δεν τον είχαμε, φοβάμαι ότι θα είχαμε συντριβεί, αλλά τον αξιοποιούμε πάντα και σε όλες τις κατευθύνσεις που μπορεί να μας είναι χρήσιμος και το ποδόσφαιρο είναι σίγουρα μια από αυτές».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης