Πρόεδρος κρεοπωλών Βαρβακείου: Το κοκορέτσι πλήρωσε την κρίση - Από 5 ευρώ το αρνί

varva-arnia-ne

«Ένα καλό κοκορέτσι κάνει 100 ευρώ, πού να τα βρει αυτά τα λεφτά ένας συνταξιούχος;» αναρωτήθηκε ο κ. Τσιρώνης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6

Από 5 ευρώ το κιλό μέχρι το πολύ 6-6,5 ευρώ θα κυμανθούν φέτος οι τιμές για το αρνί στη Βαρβάκειο Αγορά σύμφωνα με όσα είπε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος των κρεοπωλών της κεντρικής αγοράς της Αθήνας, Κλεάνθης Τσιρώνης.

Σύμφωνα με τον ίδιο «η ελληνική παραγωγή καλύπτει τις ανάγκες γιατί δύσκολα θα βρεις ολόκληρο αρνί στον ώμο των πολιτών».

Αντίθετα, όπως είπε, «εκείνο που την έχει πληρώσει άσχημα είναι το κοκορέτσι γιατί ένα καλό κοκορέτσι κάνει 100 ευρώ». «Πού να τα βρει αυτά τα λεφτά ένας συνταξιούχος;» αναρωτήθηκε ο κ. Τσιρώνης.

Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες «να μην ξεγελιούντα από τις "Γκοτζίλες", τα αρνιά με 4,5 ευρώ που προσφέρουν διάφοροι». «Τα είχαν στην κατάψυξη εδώ και μήνες εισαγόμενα και τώρα τα εμφανίζουν» υποστήριξε ο κ. Τσιρώνης.

Όπως είπε, τέλος, «η αγορά ανοίγει από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ κάθε ημέρα θα είμαστε εδώ».

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Γκοτζίλα

100 ευρά η κοκορετσιά;! Από πλατίνα είναι;! Ρε άντε γειά!!! Μνημόνια μέχρι να μαυρίσει ο Άη-Βασίλης!

Marina T

100 ευρώ το κοκορέτσι? Μήπως υπερβάλλουμε λίγο?

Marina T

100 ευρώ το κοκορέτσι? Μήπως υπερβάλλουμε λίγο?

Γιώργος

Που οι "καλές εποχές", που το αρνί και το κατσίκι έφθαναν τα 12-13 ευρώ το κιλό ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

1996324

Για δραματικές αλλαγές στο χάρτη της Ανώτατης Εκπαίδευσης κάνουν λόγο μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και αποδίδουν το συγκεκριμένο νομοθέτημα σε ψηφοθηρικούς λόγους – Η «τεχνητή» πανεπιστημιοποίηση υποβαθμίζει όλα τα διπλώματα αναφέρει στο protothema.gr o πρύτανης του ΕΜΠ Γιάννης Γκόλιας - Για τελειωτικό χτύπημα στην Παιδεία κάνει λόγο η Νίκη Κεραμέως

19