Πρόεδρος κρεοπωλών Βαρβακείου: Το κοκορέτσι πλήρωσε την κρίση - Από 5 ευρώ το αρνί

varva-arnia-ne

«Ένα καλό κοκορέτσι κάνει 100 ευρώ, πού να τα βρει αυτά τα λεφτά ένας συνταξιούχος;» αναρωτήθηκε ο κ. Τσιρώνης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6

Από 5 ευρώ το κιλό μέχρι το πολύ 6-6,5 ευρώ θα κυμανθούν φέτος οι τιμές για το αρνί στη Βαρβάκειο Αγορά σύμφωνα με όσα είπε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος των κρεοπωλών της κεντρικής αγοράς της Αθήνας, Κλεάνθης Τσιρώνης.

Σύμφωνα με τον ίδιο «η ελληνική παραγωγή καλύπτει τις ανάγκες γιατί δύσκολα θα βρεις ολόκληρο αρνί στον ώμο των πολιτών».

Αντίθετα, όπως είπε, «εκείνο που την έχει πληρώσει άσχημα είναι το κοκορέτσι γιατί ένα καλό κοκορέτσι κάνει 100 ευρώ». «Πού να τα βρει αυτά τα λεφτά ένας συνταξιούχος;» αναρωτήθηκε ο κ. Τσιρώνης.

Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες «να μην ξεγελιούντα από τις "Γκοτζίλες", τα αρνιά με 4,5 ευρώ που προσφέρουν διάφοροι». «Τα είχαν στην κατάψυξη εδώ και μήνες εισαγόμενα και τώρα τα εμφανίζουν» υποστήριξε ο κ. Τσιρώνης.

Όπως είπε, τέλος, «η αγορά ανοίγει από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ κάθε ημέρα θα είμαστε εδώ».

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Γκοτζίλα

100 ευρά η κοκορετσιά;! Από πλατίνα είναι;! Ρε άντε γειά!!! Μνημόνια μέχρι να μαυρίσει ο Άη-Βασίλης!

Marina T

100 ευρώ το κοκορέτσι? Μήπως υπερβάλλουμε λίγο?

Marina T

100 ευρώ το κοκορέτσι? Μήπως υπερβάλλουμε λίγο?

Γιώργος

Που οι "καλές εποχές", που το αρνί και το κατσίκι έφθαναν τα 12-13 ευρώ το κιλό ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kocaqi

Αναφερόμενη στον πρωθυπουργό είπε: «Αλβανοί όπως ο μοντέρνος Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, που έχει παγιδευτεί, όμως, στην παλαιοπολιτική» - Ισχυρίστηκε ότι τους Τούρκους από την Ελλάδα τους έδιωξαν οι Αλβανοί και ότι υπάρχουν τσάμηδες ακόμη και στη Θήβα.

48
sun

Μέχρι και τουλάχιστον τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι καλοκαιρινός για τις περισσότερες περιοχές της χώρας - Σε όλη την Ελλάδα ο υδράργυρος θα παρουσιάσει σημαντική πτώση, όμως στα βόρεια θα γίνει περισσότερο αισθητή

passaris

O 43χρονος κρατείται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Γκερλα στην Κραϊόβα της Ρουμανίας και η έκδοσή του στην Ελλάδα έχει «κολλήσει» σε γραφειοκρατικά αναχώματα που αφορούν ακόμη και τα έξοδα μεταφοράς του από και προς τη Ρουμανία