Ζωοκλέφτης με βαριά ποινή συνελήφθη στο Αγρίνιο

Ζωοκλέφτης με βαριά ποινή συνελήφθη στο Αγρίνιο

Ο 43χρονος είχε διαπράξει σωρεία ζωοκλοπών στην ευρύτερη περιοχή μαζί με Αλβανούς συνεργούς του

animals01
Σε ποινή φυλάκισης 13 ετών είχε καταδικαστεί τον περασμένο Ιανουάριο από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας ένας 43χρονος… επαγγελματίας ζωοκλέφτης, αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος στο Αγρίνιο.

Εκεί εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας και υποβλήθηκε σε έλεγχο από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος και συνελήφθη. Ο 43χρονος, που είχε διαπράξει σωρεία ζωοκλοπών στην ευρύτερη περιοχή μαζί με Αλβανούς συνεργούς του, είχε καταδικαστεί και για διακεκριμένη κλοπή. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου στον οποίο παραπέμφθηκε, διέταξε να μεταχθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή που εκκρεμούσε σε βάρος του.

*** Στην Κάρπαθο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μια 25χρονη Αλβανίδα, καθώς σε βάρος της η ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Κω είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές το οποίο εκκρεμούσε. Έτσι, μετήχθη στην Κω για να απολογηθεί ενώπιόν της.

*** Στη Βάρδα Ηλείας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Βουπρασίας ένας 30χρονος από το Μπανγκλαντές, όταν σε έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης