Λαμία: «Τρέλανε» την τροχαία με... 29 παραβάσεις σε 45 λεπτά ένας νεαρός!

Λαμία: «Τρέλανε» την τροχαία με... 29 παραβάσεις σε 45 λεπτά ένας νεαρός!

Τα πρόστιμα που θα κληθεί να πληρώσει ο 19χρονος για την ξέφρενη βόλτα του, αγγίζουν τα... 10.000 ευρώ

lamia31
Είναι θαύμα ότι... ζει και είναι και γερός ένας 19χρονος, ο οποίος κατάφερε μέσα σε 45 λεπτά να αναστατώσει τη Λαμία και να κάνει τους αστυνομικούς να καταδιώκουν το μικρό μηχανάκι που οδηγούσε σαν... τρελός, θέτοντας σε κίνδυνο τους περαστικούς και τον εαυτό του!

Η κινηματογραφική καταδίωξη ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ο νεαρός δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο στην πλατεία Λαού, καθώς το μηχανάκι τύπου «μπόμπος» που οδηγούσε δεν είχε πινακίδες. Πριν καλά- καλά ξεκινήει η αναζήτησή του από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο 19χρονος επέστρεψε στην πλατεία, αλλά... κόρναρε επιδεικτικά στους αστυνομικούς δείχνοντας ότι δεν είχε διάθεση να σταματήσει.

Από εκεί και μετά, άρχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα σε δρόμους και πεζοδρόμους, μπαίνοντας ανάποδα σε μονόδρομους, κάνοντας σφήνες ανάμεσα σε αυτοκίνητα, αποφεύγοντας την τελευταία στιγμή πεζούς και παραβιάζοντας τον ένα μετά τον άλλο τους κόκκινους σηματοδότες και τα «στοπ»! Έφτασε στο σημείο να κινηθεί και μέσα στις γραμμές του τραίνου στο Παγκράτι, όπου εγκατέλειψε το μηχανάκι σε ένα χωράφι και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας!

Όμως, τελικά, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών, παρ' όλο που προσπάθησε να αντισταθεί. Ούτε λίγο ούτε πολύ, στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, περιλαμβάνονται... 29 κατηγορίες με κυριότερες αυτές της απείθειας και της εξύβρισης, καθώς και πλήθος παραβάσεων του Κ.Ο.Κ. με βασικές αυτές της διατάραξης ασφάλειας των συγκοινωνιών και της στέρησης άδειας οδήγησης. Μάλιστα, τα πρόστιμα που θα κληθεί να πληρώσει για την ξέφρενη βόλτα του, αγγίζουν τα... 10.000 ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης