Καπνό για όλα τα γούστα διέθεταν Ιρακινοί στη Λέρο

Καπνό για όλα τα γούστα διέθεταν Ιρακινοί στη Λέρο

Στα καταλύματά τους, βρέθηκαν πλήθος συσκευασίες με συνολικά 25 κιλά και 740 γραμμάρια καπνού για ναργιλέ, άλλα δυο κιλά και 450 γραμμάρια τυποποιημένου καπνού και 298 πακέτα

kapnos30
Σε κέντρα διακίνησης λαθραίων προϊόντων καπνού -και μάλιστα σε ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες που θα ικανοποιούσαν το γούστο κάθε πιθανού «πελάτη»- είχαν μετατρέψει τους χώρους όπου κατοικούν στη Λέρο τρεις νεαροί Ιρακινοί μετανάστες, οι οποίοι βρίσκονταν νόμιμα στην Ελλάδα.

Οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 24, 25 και 32 χρόνων μπήκαν στο στόχαστρο των ανδρών του αστυνομικού τμήματος του νησιού, στο πλαίσιο της έρευνας για υπόθεση λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων. Όταν έγινε έρευνα στα καταλύματά τους, βρέθηκαν πλήθος συσκευασίες με συνολικά 25 κιλά και 740 γραμμάρια καπνού για ναργιλέ, άλλα δυο κιλά και 450 γραμμάρια τυποποιημένου καπνού και 298 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών.

Όλα τα προϊόντα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Λέρου για να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων για το δημόσιο, ενώ οι Ιρακινοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενοι για κατοχή λαθραίων ειδών με σκοπό την πώληση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης