Απροθυμία Ακιντζί για συνάντηση με Αναστασιάδη διαπιστώνει η Λευκωσία

Απροθυμία Ακιντζί για συνάντηση με Αναστασιάδη διαπιστώνει η Λευκωσία

«Τα όσα κατ' επανάληψη ακούμε από την Τουρκία δείχνουν ότι δεν επιθυμούν επανέναρξη των συνομιλιών. Εδώ στην Κύπρο όμως, δεν χρειάζονται δηλώσεις», δήλωσε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου

akitzi1_0091
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης θα αρκούσε απλώς να ανταποκριθεί στην πρόταση για μια προκαταρκτική συνάντηση όπως έχει κάνει προ καιρού ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου.

Ο κ. Προδρόμου κλήθηκε να σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις του Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος είπε ότι δεν κλείνει τις πόρτες σε συνάντηση η οποία δεν θα είναι σε τόσο μακρινή ημερομηνία, και αν υπάρχει κάτι το νεότερο. Ο Κύπριος Εκπρόσωπος απάντησε ότι δεν υπάρχει τίποτε το νεότερο.

«Τα όσα κατ' επανάληψη ακούμε από την Τουρκία δείχνουν ότι δεν επιθυμούν επανέναρξη των συνομιλιών. Εδώ στην Κύπρο όμως, δεν χρειάζονται δηλώσεις».

«Θα αρκούσε απλώς ο κ. Ακιντζί να ανταποκριθεί στην πρόταση για μια προκαταρκτική συνάντηση. Όπως ήδη προ καιρού έχει κάνει ο πρόεδρος Αναστασιάδης», κατέληξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης