Ηράκλειο: Παραβίαζε αυτοκίνητα εδώ και οκτώ χρόνια!

Ηράκλειο: Παραβίαζε αυτοκίνητα εδώ και οκτώ χρόνια!

Η έρευνα που έγινε στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, «χρέωσε» στο νεαρό δράστη μόνο πέντε διαρρήξεις και άλλες πέντε απόπειρες κλοπής

astynomia
Εξασφάλιζε τη δόση του κλέβοντας χρήματα ή πουλώντας πολύτιμα αντικείμενα που έβρισκε στα αυτοκίνητα τα οποία παραβίαζε εδώ και οκτώ (!) χρόνια, ένας 26χρονος τοξικομανής στην πόλη του Ηρακλείου! Ωστόσο, οι υποθέσεις που έχουν εξιχνιαστεί είναι πολύ λίγες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η έρευνα που έγινε στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, «χρέωσε» στο νεαρό δράστη μόνο πέντε διαρρήξεις και άλλες πέντε απόπειρες κλοπής από σταθμευμένα αυτοκίνητα, από τις 16 Μαρτίου του 2010 ως τις 10 Ιανουαρίου φέτος! Από αυτά, είχε αρπάξει χρήματα, κοσμήματα, ραδιo-CD και διάφορα αντικείμενα, προκαλώντας όμως και σημαντικές φθορές στα οχήματα.

Ο 26χρονος συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου όπου οδηγήθηκε υποβλήθηκε και δικογραφία σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα. Ωστόσο, η έρευνα για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης του συνεχίζεται, καθώς θεωρείται απίθανο να μην «χτύπησε» και άλλα οχήματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης